Любителям манників сподобається ця пісна інтерпретація пирога – дуже ароматного завдяки апельсиновому соку і цедрі лимона.
Інгредієнти:
1. Сік апельсина потрібно змішати з цукром і манкою. Додати до них цедру лимона та олію і перемішати.
2. Залишити на 30 хвилин – крупа має набрякнути.
3. Додати соду, перемішати і ввести порціями борошно, помішуючи. Потім усе змішати до однорідності.
4. Перекласти у форму, змащену олією, і поставити випікатися в духовку, розігріту до 180°C на 30-35 хвилин.
"Нова пошта" впровадила нову послугу – "Пункт передачі", яка дозволяє залишити речі для тимчасового зберігання…
Вихованці Дитячого екологічного центру гідно представили Дніпропетровську область на Всеукраїнському зльоті Дитячого екологічного парламенту та…
За місцем мешкання 35-річного жителя Софіївки правоохоронці вилучили понад 80 кущів нарковмісних рослин. Слідчі дії…
Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак. "Агресор вдарив безпілотниками по Покровській громаді Синельниківського району.…
Про ситуацію в місті на ранок повідомив мер Андрій Білоусов. "Протягом ночі на території міста…
87-річну Любов Яківну Угримову, що мешкає на вул. Вадима Пузирьова (колишня Менделєєва), в районі міської…