Любителям манників сподобається ця пісна інтерпретація пирога – дуже ароматного завдяки апельсиновому соку і цедрі лимона.
Інгредієнти:
1. Сік апельсина потрібно змішати з цукром і манкою. Додати до них цедру лимона та олію і перемішати.
2. Залишити на 30 хвилин – крупа має набрякнути.
3. Додати соду, перемішати і ввести порціями борошно, помішуючи. Потім усе змішати до однорідності.
4. Перекласти у форму, змащену олією, і поставити випікатися в духовку, розігріту до 180°C на 30-35 хвилин.
Музичний захід відвідав міський голова Андрій Білоусов. "На Новій сцені театру сьогодні відбувся гала-концерт учнів…
Слідчі Дніпра повідомили про підозру зловмиснику. Підозрюваний у соціальних мережах називався волонтером та пропонував доставити…
У Кам'янському в будинку на просп. І. Франка, 20 (2-й під’їзд) триває поточний ремонт підʼїзду.…
14 травня в Музеї історії м. Кам'янське пройшла тематична зустріч музейних «посиденьок» «Україно, моя вишиванко».…
16 травня команда Кам'янської федерації кіокушин-кан карате прибула у Київ для виступу на Всеукраїнському турнірі…
Діти дізналися, як працюють справжні криміналісти, що входить до складу криміналістичної валізи, а також побачили,…