Любителям манників сподобається ця пісна інтерпретація пирога – дуже ароматного завдяки апельсиновому соку і цедрі лимона.
Інгредієнти:
1. Сік апельсина потрібно змішати з цукром і манкою. Додати до них цедру лимона та олію і перемішати.
2. Залишити на 30 хвилин – крупа має набрякнути.
3. Додати соду, перемішати і ввести порціями борошно, помішуючи. Потім усе змішати до однорідності.
4. Перекласти у форму, змащену олією, і поставити випікатися в духовку, розігріту до 180°C на 30-35 хвилин.
Про це повідомив міський голова Андрій Білоусов. "Разом із керівником благодійного фонду «Осоння України» Олександром…
У найскладніші часи підприємства Метінвесту – сталева опора економіки України. Цьогоріч за підсумками дев’яти місяців…
Деталі повідомив міський голова Андрій Білоусов. "Розпочали підготовку проєкту з реконструкції та будівництва зупинкових комплексів…
З нагоди Всесвітнього дня боротьби з цукровим діабетом представники громадської організації «Бджола» та медичні фахівці…
14 та 15 листопада у Дніпрі проходив Чемпіонат Дніпропетровської області з художньої гімнастики. У змаганнях…
Історії людей, які змінюють життя навколо себе, народжуються з мрії. Саме так сталося з пані…