Любителям манників сподобається ця пісна інтерпретація пирога – дуже ароматного завдяки апельсиновому соку і цедрі лимона.
Інгредієнти:
1. Сік апельсина потрібно змішати з цукром і манкою. Додати до них цедру лимона та олію і перемішати.
2. Залишити на 30 хвилин – крупа має набрякнути.
3. Додати соду, перемішати і ввести порціями борошно, помішуючи. Потім усе змішати до однорідності.
4. Перекласти у форму, змащену олією, і поставити випікатися в духовку, розігріту до 180°C на 30-35 хвилин.
Хлібозаводу №1 ТОВ «АГРОСС» м. Кам'янське на постійну роботу потрібні: з можливим бронюванням Водій 14000-19500…
У Кривому Розі вже три дні гуляє кінь.Його помітили на стадіоні в районі Дружби, повідомляють…
Якщо ви хочете дізнатися більше про власне здоров’я, будувати безпечні стосунки та бути обізнаними щодо…
Українська співачка Олена Тополя, в якої раніше був псевдонім Alyosha, потішила прихильників чуттєвим дуетом із виконавцем EDGAR TI.…
15 березня ГО «Сила майбутнього» запрошує на нетворкінг «Коло знайомств» для внутрішньо переміщених осіб від…
У Кам’янському за ініціативою КЗ "Дитячий екологічний центр"КМР відбувся екодіалог «Діємо разом», який об’єднав представників…