Кожна українська господиня може вибрати для себе відповідну технологію приготування і самостійно зробити культову страву з Німеччини. Ви самі побачите, як легко приготувати такий картопляний салат – класичний рецепт баварських господинь під силу будь-якій українці.
Інгредієнти:
1. Картоплю відварити в мундирі, дрібно нарізати пластинами.
2. Подрібнити ріпчасту цибулю, полити її оцтом (не більше столової ложки), залишити осторонь. Додати цибулю до картоплі, перемішати. Подрібнити зелену цибулю, посипати овочі зверху.
3. У м’ясний бульйон влити ложку оцту, додати ложку гірчиці, ложку меду, кілька ложок олії, посолити і поперчити, полити соусом салат, перемішати.
Можна подавати німецький картопляний салат з гірчичною заправкою одразу або витримати його 2-3 години, і тільки потім куштувати.
Вранці 6 травня городяни, які прийшли відпочити до Лівобережного парку у Кам'янському, помітили, що поблизу…
Сьогодні на основній сцені Академічного музично-драматичного театру імені Лесі Українки відбувся перший в нашому місті…
У селищі Слобожанське запал від бойової гранати вибухнув у руках 24-річного чоловіка. Про це передає "Відомо" з…
На концерті американської співачки Леді Гаги, де зібралося понад два мільйони глядачів, готували теракт. Виконавиця влаштувала…
Поліцейські Дніпра повідомили про підозру 28-річному чоловіку за збут наркотиків. При собі зловмисник мав майже…
Вже 5 червня о 18:00 у Кіноконцертному залі «МИР» відбудеться унікальна подія, яка перенесе вас…