Кожна українська господиня може вибрати для себе відповідну технологію приготування і самостійно зробити культову страву з Німеччини. Ви самі побачите, як легко приготувати такий картопляний салат – класичний рецепт баварських господинь під силу будь-якій українці.
Інгредієнти:
1. Картоплю відварити в мундирі, дрібно нарізати пластинами.
2. Подрібнити ріпчасту цибулю, полити її оцтом (не більше столової ложки), залишити осторонь. Додати цибулю до картоплі, перемішати. Подрібнити зелену цибулю, посипати овочі зверху.
3. У м’ясний бульйон влити ложку оцту, додати ложку гірчиці, ложку меду, кілька ложок олії, посолити і поперчити, полити соусом салат, перемішати.
Можна подавати німецький картопляний салат з гірчичною заправкою одразу або витримати його 2-3 години, і тільки потім куштувати.
Кам'янська художня школа ім. Роберта Лісовського запрошуємо на відкриття виставки Заслуженого художника України В'ячеслава Гутирі…
Поліцейські Нікополя повідомили про підозру 17-річному зловмиснику, який напав з ножем на однолітка. Конфлікт між…
Дружній до жінок та дівчат простір "Вільна" запрошує на літературно-поетичний захід у стінах Бібліотеки на…
Робочий тиждень добігає кінця, а це означає, що можна планувати свої вихідні. А от чи…
Український співак Макс Барських презентує перший сингл Stomach Butterfly із нового англомовного альбому. Новій пісні передують п'ять коротких відеороликів,…
Завершено ремонт під’їзду та вхідної групи на проспекті Наддніпрянському, 16 (2-й під’їзд). Наші працівники сумлінно…