Кожна українська господиня може вибрати для себе відповідну технологію приготування і самостійно зробити культову страву з Німеччини. Ви самі побачите, як легко приготувати такий картопляний салат – класичний рецепт баварських господинь під силу будь-якій українці.
Інгредієнти:
1. Картоплю відварити в мундирі, дрібно нарізати пластинами.
2. Подрібнити ріпчасту цибулю, полити її оцтом (не більше столової ложки), залишити осторонь. Додати цибулю до картоплі, перемішати. Подрібнити зелену цибулю, посипати овочі зверху.
3. У м’ясний бульйон влити ложку оцту, додати ложку гірчиці, ложку меду, кілька ложок олії, посолити і поперчити, полити соусом салат, перемішати.
Можна подавати німецький картопляний салат з гірчичною заправкою одразу або витримати його 2-3 години, і тільки потім куштувати.
В екологічному заході взяв участь міський голова Андрій Білоусов. "У різних районах Кам’янського тривають заходи…
Днями до Центру життєстійкості на базі Центру молодіжних ініціатив Кам'янського завітали представники Програми «Партнерство за…
Поліція м. Кривий Ріг затримала підозрювану у пограбуванні жінки. Фігурантка схопила сумку з особистими речами…
У Центральній міській бібліотеці ім. Тараса Шевченка відбулося чергове засідання клубу краєзнавців, де говорили про…
“У ритмі України” — концерт, який дозволить заново відкрити для себе дивовижний світ української музики.30…
Департаментом житлово-комунального господарства та будівництва Кам’янської міської ради за період з 07.11.2025 по 14.11.2025 було…