Кожна українська господиня може вибрати для себе відповідну технологію приготування і самостійно зробити культову страву з Німеччини. Ви самі побачите, як легко приготувати такий картопляний салат – класичний рецепт баварських господинь під силу будь-якій українці.
Інгредієнти:
1. Картоплю відварити в мундирі, дрібно нарізати пластинами.
2. Подрібнити ріпчасту цибулю, полити її оцтом (не більше столової ложки), залишити осторонь. Додати цибулю до картоплі, перемішати. Подрібнити зелену цибулю, посипати овочі зверху.
3. У м’ясний бульйон влити ложку оцту, додати ложку гірчиці, ложку меду, кілька ложок олії, посолити і поперчити, полити соусом салат, перемішати.
Можна подавати німецький картопляний салат з гірчичною заправкою одразу або витримати його 2-3 години, і тільки потім куштувати.
Відносно водія-поліцейського, через необережність якого пошкоджено вісім транспортних засобів, розпочато службове розслідування. Встановлено, що працівник…
У господарствах усіх форм власності Кам’янського району завершено збирання врожаю ранніх зернових та технічних культур.…
12 000 доларів США за організацію незаконного перетину державного кордону – у Кривому Розі викрито…
Слідчі Кривого Рогу повідомили про підозру чоловіку, який завдав тяжких тілесних ушкоджень онучці. Під час…
Про ситуацію в місті на ранок повідомив мер Андрій Білоусов. "За повідомленням начальника ОВА, вночі…
Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак. "Вночі оборонці неба, за інформацією ПвК, збили над…