Ми пропонуємо приготувати дуже смачний пісний плов з грибами, який обов’язково стане вашим улюбленим. Ви здивуєтеся, як швидко і без зусиль він готується. А результат перевершить очікування – всі рідні попросять добавки.
Інгредієнти:
1. Рис промийте кілька разів під проточною водою.
2. Почистіть овочі. Моркву натріть на тертці, цибулю дрібно наріжте, гриби поріжте пластинками, часник пропустіть через прес.
3. На пательні з розігрітою олією підсмажте все разом 5-7 хвилин, приправивши суміш спецією карі.
4. У пательню всипте рис і перемішуйте, доки він не пожовтіє і не вбере спеції.
5. Додайте лаврові листи та влийте 400 мл води. Накрийте кришкою і готуйте страву на маленькому вогні, поки не випарується вся рідина. Потім вимкніть вогонь, загорніть сковорідку з пловом на 15 хвилин у рушник і подавайте до столу.
Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом смертельної дорожньо-транспортної пригоди на Дніпропетровщині. Внаслідок ДТП загинула жінка,…
Про це повідомив міський голова Андрій Білоусов. "Зустрівся з представником військової частини А4741 — передали…
У селі Вільне місцеві мешканці жаліються на підняття тарифу на водопостачання майже у 7 разів.…
Поліцейські управління міграційної поліції Дніпропетровської області видворили за межі України трьох нелегальних мігрантів. Двох 29-річних…
Шахраї швидко адаптуються до технологічних новинок – зокрема, вони вже почали активно використовувати ШІ (штучний…
Двоє молодих туристів із Дніпропетровської області планували звичайну прогулянку Карпатами — милуватися гірськими краєвидами, зробити…