Лагман – це страва родом із Середньої Азії. За класичним рецептом лагман готується з домашньої локшини, м’яса – в основному це баранина або яловичина, і овочів. До речі, домашня локшина, витягнута вручну – головна особливість лагмана. Але якщо її немає часу готувати, то чудово підійде спагеті з твердих сортів пшениці. З овочів у лагман додають помідори, моркву, цибулю, болгарський перець, є варіанти зі стручковою квасолею, зеленою редькою, гарбузом.
Інгредієнти:
1. Наріжте цибулю, моркву і перець соломкою. Обсмажте цибулю на олії до золотистого кольору, додайте моркву і перець, готуйте до м’якості.
2. М’ясо наріжте кубиками товщиною 2 см, додайте до овочів, обсмажте до скоринки.
3. Додайте помідори, воду, посоліть, поперчіть і готуйте 20 хвилин під кришкою.
4. Додайте нарізану дрібними кубиками картоплю. Коли вона буде готова, покладіть лавровий лист і зелень.
5. Відваріть локшину, розкладіть по тарілках. Додайте м’ясо з овочами, кількість бульйону – за бажанням.
Про це повідомила Лариса Биданцева, керівниця Кам’янської станції обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини…
Кам'янська федерація кіокушин-кан карате запрошує друзів та партнерів на щорічну, 16-ту, відкриту першість «ВОЛЯ до…
16 березня ввечері, під час патрулювання охоронюваних об'єктів, нарядом групи швидкого реагування охоронної компанії "Цитадель",…
Помер батько співака-путініста Філіпа Кіркорова. 18 березня Кіркоров повідомив про смерть Бедроса Кіркорова в обід. Народному артисту…
На запрошення мусульманської спільноти Кам’янського міський голова Андрій Білоусов відвідав Мечеть "Аль-Басір", де взяв участь…
Небезпеку для майбутнього врожаю є комахи, які з'явилися на місяць раніше звичних термінів. Аграрний сектор…