Лагман – це страва родом із Середньої Азії. За класичним рецептом лагман готується з домашньої локшини, м’яса – в основному це баранина або яловичина, і овочів. До речі, домашня локшина, витягнута вручну – головна особливість лагмана. Але якщо її немає часу готувати, то чудово підійде спагеті з твердих сортів пшениці. З овочів у лагман додають помідори, моркву, цибулю, болгарський перець, є варіанти зі стручковою квасолею, зеленою редькою, гарбузом.
Інгредієнти:
1. Наріжте цибулю, моркву і перець соломкою. Обсмажте цибулю на олії до золотистого кольору, додайте моркву і перець, готуйте до м’якості.
2. М’ясо наріжте кубиками товщиною 2 см, додайте до овочів, обсмажте до скоринки.
3. Додайте помідори, воду, посоліть, поперчіть і готуйте 20 хвилин під кришкою.
4. Додайте нарізану дрібними кубиками картоплю. Коли вона буде готова, покладіть лавровий лист і зелень.
5. Відваріть локшину, розкладіть по тарілках. Додайте м’ясо з овочами, кількість бульйону – за бажанням.
Завдяки підтримці міського голови Андрія Білоусова, Мобільний ЦНАП продовжує надавати адміністративні послуги у зручному форматі,…
1 жовтня, о 05:02, на вулиці Миколи Погрібняка Чечелівського району Дніпра, сталася пожежа. Займання сталося…
Жовтень 2025 року принесе позитивні зміни для деяких представників зодіакального кола. Астрологи запевняють: на три…
Аварія на трамвайних коліях сталася у Кам'янському вдень 26 вересня та потрапила на камери спостереження…
У Дніпрі патрульні виявили літнього чоловіка, який загубився. Нещодавно під час патрулювання ввечері патрульні помітили…
АТ «Дніпровська ТЕЦ» інформує: "З 06.10.2025р. по 13.10.2025р. буде перекрито дорожній рух від житлового будинку…