Лагман – це страва родом із Середньої Азії. За класичним рецептом лагман готується з домашньої локшини, м’яса – в основному це баранина або яловичина, і овочів. До речі, домашня локшина, витягнута вручну – головна особливість лагмана. Але якщо її немає часу готувати, то чудово підійде спагеті з твердих сортів пшениці. З овочів у лагман додають помідори, моркву, цибулю, болгарський перець, є варіанти зі стручковою квасолею, зеленою редькою, гарбузом.
Інгредієнти:
1. Наріжте цибулю, моркву і перець соломкою. Обсмажте цибулю на олії до золотистого кольору, додайте моркву і перець, готуйте до м’якості.
2. М’ясо наріжте кубиками товщиною 2 см, додайте до овочів, обсмажте до скоринки.
3. Додайте помідори, воду, посоліть, поперчіть і готуйте 20 хвилин під кришкою.
4. Додайте нарізану дрібними кубиками картоплю. Коли вона буде готова, покладіть лавровий лист і зелень.
5. Відваріть локшину, розкладіть по тарілках. Додайте м’ясо з овочами, кількість бульйону – за бажанням.
У місті Апостолове судитимуть двох чоловіків за пограбування місцевого мешканця. Двоє зловмисників побили 62-річного містянина,…
У Кам’янському завершився чемпионат міста з футболу серед промислових підприємств та аматорських колективів сезону 2025. У…
У Червоногригорівській селищній громаді мешканці на власному подвір’ї натрапили на небезпечну знахідку — сучасний касетний…
Отримати безкоштовні оберти та ще й мати змогу вивести виграш — мрія кожного гравця. Сьогодні…
Поліцейські м. Самар викрили шахрая, який ошукав літню містянку на понад 200 тисяч гривень. Зловмисник…
Департаментом житлово-комунального господарства та будівництва Кам’янської міської ради за період з 08.08.2025 по 14.08.2025 було…