Лагман – це страва родом із Середньої Азії. За класичним рецептом лагман готується з домашньої локшини, м’яса – в основному це баранина або яловичина, і овочів. До речі, домашня локшина, витягнута вручну – головна особливість лагмана. Але якщо її немає часу готувати, то чудово підійде спагеті з твердих сортів пшениці. З овочів у лагман додають помідори, моркву, цибулю, болгарський перець, є варіанти зі стручковою квасолею, зеленою редькою, гарбузом.
Інгредієнти:
1. Наріжте цибулю, моркву і перець соломкою. Обсмажте цибулю на олії до золотистого кольору, додайте моркву і перець, готуйте до м’якості.
2. М’ясо наріжте кубиками товщиною 2 см, додайте до овочів, обсмажте до скоринки.
3. Додайте помідори, воду, посоліть, поперчіть і готуйте 20 хвилин під кришкою.
4. Додайте нарізану дрібними кубиками картоплю. Коли вона буде готова, покладіть лавровий лист і зелень.
5. Відваріть локшину, розкладіть по тарілках. Додайте м’ясо з овочами, кількість бульйону – за бажанням.
Про них повідомив міський голова Андрій Білоусов. Більш детально дивіться у відеосюжеті:
14 та 15 листопада в СК «Прометей» проходив Відкритий всеукраїнський турнір з тхеквондо «Золотий Даянг»…
Трагічну новину повідомив мер міста Андрій Білоусов. "12 листопада в лікарні міста Запоріжжя, внаслідок отриманих…
16 листопада в Україні відзначається День працівників радіо, телебачення та зв’язку. До привітань доєднався міський…
11 листопада слідчі Нікопольського районного управління поліції направили до суду обвинувальні акти за двома фактами…
Керівник обласної прокуратури Юрій Папуша та заступник керівника обласної прокуратури Наріман Сулейманов перевірили умови утримання,…