Лагман – це страва родом із Середньої Азії. За класичним рецептом лагман готується з домашньої локшини, м’яса – в основному це баранина або яловичина, і овочів. До речі, домашня локшина, витягнута вручну – головна особливість лагмана. Але якщо її немає часу готувати, то чудово підійде спагеті з твердих сортів пшениці. З овочів у лагман додають помідори, моркву, цибулю, болгарський перець, є варіанти зі стручковою квасолею, зеленою редькою, гарбузом.
Інгредієнти:
1. Наріжте цибулю, моркву і перець соломкою. Обсмажте цибулю на олії до золотистого кольору, додайте моркву і перець, готуйте до м’якості.
2. М’ясо наріжте кубиками товщиною 2 см, додайте до овочів, обсмажте до скоринки.
3. Додайте помідори, воду, посоліть, поперчіть і готуйте 20 хвилин під кришкою.
4. Додайте нарізану дрібними кубиками картоплю. Коли вона буде готова, покладіть лавровий лист і зелень.
5. Відваріть локшину, розкладіть по тарілках. Додайте м’ясо з овочами, кількість бульйону – за бажанням.
На урочистому відкритті побував міський голова Андрій Білоусов. "У селищі Карнаухівка відкрили памʼятний знак на…
Слідчі Дніпра повідомили про підозру 52-річному мешканцю міста за незаконний вилов риби та спробу надання…
Працівники ДБР у взаємодії з СБУ завершили досудове розслідування стосовно військовослужбовця одного з районних Територіальних центрів комплектування…
На Червоному Камені у Дніпрі літній чоловік стрибнув у воду в карʼєрі та зламав обидві…
Про це розповів міський голова Андрій Білоусов. "Відкрили на базі Молодіжної ради Кам’янського освітньо-ресурсний хаб…
Сьогодні, 1 липня, о 9.15 ворог завдав ракетного удару по населеному пункту Гуляйполе Дніпропетровської області.…