Лагман – це страва родом із Середньої Азії. За класичним рецептом лагман готується з домашньої локшини, м’яса – в основному це баранина або яловичина, і овочів. До речі, домашня локшина, витягнута вручну – головна особливість лагмана. Але якщо її немає часу готувати, то чудово підійде спагеті з твердих сортів пшениці. З овочів у лагман додають помідори, моркву, цибулю, болгарський перець, є варіанти зі стручковою квасолею, зеленою редькою, гарбузом.
Інгредієнти:
1. Наріжте цибулю, моркву і перець соломкою. Обсмажте цибулю на олії до золотистого кольору, додайте моркву і перець, готуйте до м’якості.
2. М’ясо наріжте кубиками товщиною 2 см, додайте до овочів, обсмажте до скоринки.
3. Додайте помідори, воду, посоліть, поперчіть і готуйте 20 хвилин під кришкою.
4. Додайте нарізану дрібними кубиками картоплю. Коли вона буде готова, покладіть лавровий лист і зелень.
5. Відваріть локшину, розкладіть по тарілках. Додайте м’ясо з овочами, кількість бульйону – за бажанням.
Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом смертельної дорожньо-транспортної пригоди на Дніпропетровщині. Внаслідок ДТП загинула жінка,…
Про це повідомив міський голова Андрій Білоусов. "Зустрівся з представником військової частини А4741 — передали…
У селі Вільне місцеві мешканці жаліються на підняття тарифу на водопостачання майже у 7 разів.…
Поліцейські управління міграційної поліції Дніпропетровської області видворили за межі України трьох нелегальних мігрантів. Двох 29-річних…
Шахраї швидко адаптуються до технологічних новинок – зокрема, вони вже почали активно використовувати ШІ (штучний…
Двоє молодих туристів із Дніпропетровської області планували звичайну прогулянку Карпатами — милуватися гірськими краєвидами, зробити…