Інгредієнти для котлет:
Інгредієнти для соусу:
Приготування:
1. Фарш беріть будь-який, але суміш свинячого та яловичого вийде найсоковитішою. Томатну пасту можна замінити на 200 г томатного пюре або свіжих помідорів.
2. Черствий хліб замочіть у молоці на 15-20 хвилин. Цибулю натріть на дрібній тертці, часник пропустіть через прес. Вмішайте у фарш овочі, розмоклий хліб, сметану, сіль і спеції за смаком. Розмішайте до однорідності. Сформуйте котлети й обваляйте в борошні з двох боків.
3. На сковороді розігрійте олію. Обсмажте котлети до рум’яної скоринки з двох боків (по 4-5 хвилин).
4. Для соусу змішайте томатну пасту, воду, борошно, цукор і спеції. Влийте суміш у сковорідку і зменшіть вогонь до мінімального.
5. Готуйте котлети в томатному соусі на сковороді 25 хвилин під кришкою. Якщо підлива почне википати – доливайте воду.
6. Якщо готуєте котлети в томатному соусі в духовці, то викладіть їх сирими в жароміцну форму. Залийте соусом і накрийте зверху фольгою. Готуйте страву 60-70 хвилин за 200°.
Цього тижня у Кам’янському стартували дорожні роботи. І, що тішить найбільше, – цього разу увагу…
Війна змусила багатьох наших співвітчизників залишити рідні міста та шукати безпечний прихисток в інших регіонах.…
З метою культурно-освітнього розвитку, формування у дітей і підлітків національної ідентичності, патріотичного виховання; збереження культурної спадщини…
Поліцейські м. Кривий Ріг встановили та затримали чоловіка за підозрою у вбивстві знайомої. 45-річний зловмисник…
У Кам’янському відбулись матчі чемпіонату міста з футболу. У вівторок, 12 серпня, "Олімпік" впевнено обіграв…
Українського співака Володимира Дантеса та бізнесвумен Дашу Кацуріну запідозрили в розриві стосунків. Про це йдеться в програмі "ЖВЛ представляє".…