Інгредієнти для котлет:
Інгредієнти для соусу:
Приготування:
1. Фарш беріть будь-який, але суміш свинячого та яловичого вийде найсоковитішою. Томатну пасту можна замінити на 200 г томатного пюре або свіжих помідорів.
2. Черствий хліб замочіть у молоці на 15-20 хвилин. Цибулю натріть на дрібній тертці, часник пропустіть через прес. Вмішайте у фарш овочі, розмоклий хліб, сметану, сіль і спеції за смаком. Розмішайте до однорідності. Сформуйте котлети й обваляйте в борошні з двох боків.
3. На сковороді розігрійте олію. Обсмажте котлети до рум’яної скоринки з двох боків (по 4-5 хвилин).
4. Для соусу змішайте томатну пасту, воду, борошно, цукор і спеції. Влийте суміш у сковорідку і зменшіть вогонь до мінімального.
5. Готуйте котлети в томатному соусі на сковороді 25 хвилин під кришкою. Якщо підлива почне википати – доливайте воду.
6. Якщо готуєте котлети в томатному соусі в духовці, то викладіть їх сирими в жароміцну форму. Залийте соусом і накрийте зверху фольгою. Готуйте страву 60-70 хвилин за 200°.
Поліція Дніпропетровщини розшукує 81-річного Миколу Шпортько. 9 березня чоловік вийшов з місця свого мешкання в…
У Кам’янському чоловіка оштрафували на 17 тисяч гривень за керування автомобілем у нетверезому стані. Водій…
Мер Кам'янського разом зі своїми підлеглими, керівниками житлово-комунальних організацій та служб, провів об’їзд нашого міста…
Про це повідромив мер міста Андрій Білоусов. "16 березня, перебуваючи на лікуванні в одній з…
Трагічну новину повідомив мер міста Андрій Білоусов. "20 березня, перебуваючи на лікуванні в одній з…
За ініціативи міського голови Андрія Білоусова з 1 квітня усі мешканці міста мають змогу отримати…