Інгредієнти для котлет:
Інгредієнти для соусу:
Приготування:
1. Фарш беріть будь-який, але суміш свинячого та яловичого вийде найсоковитішою. Томатну пасту можна замінити на 200 г томатного пюре або свіжих помідорів.
2. Черствий хліб замочіть у молоці на 15-20 хвилин. Цибулю натріть на дрібній тертці, часник пропустіть через прес. Вмішайте у фарш овочі, розмоклий хліб, сметану, сіль і спеції за смаком. Розмішайте до однорідності. Сформуйте котлети й обваляйте в борошні з двох боків.
3. На сковороді розігрійте олію. Обсмажте котлети до рум’яної скоринки з двох боків (по 4-5 хвилин).
4. Для соусу змішайте томатну пасту, воду, борошно, цукор і спеції. Влийте суміш у сковорідку і зменшіть вогонь до мінімального.
5. Готуйте котлети в томатному соусі на сковороді 25 хвилин під кришкою. Якщо підлива почне википати – доливайте воду.
6. Якщо готуєте котлети в томатному соусі в духовці, то викладіть їх сирими в жароміцну форму. Залийте соусом і накрийте зверху фольгою. Готуйте страву 60-70 хвилин за 200°.
Вдень 15 листопада у Центральному районі Дніпра посеред вулиці виявили тіло людини. Про це повідомляють…
Про них повідомив міський голова Андрій Білоусов. Більш детально дивіться у відеосюжеті:
14 та 15 листопада в СК «Прометей» проходив Відкритий всеукраїнський турнір з тхеквондо «Золотий Даянг»…
Трагічну новину повідомив мер міста Андрій Білоусов. "12 листопада в лікарні міста Запоріжжя, внаслідок отриманих…
16 листопада в Україні відзначається День працівників радіо, телебачення та зв’язку. До привітань доєднався міський…
11 листопада слідчі Нікопольського районного управління поліції направили до суду обвинувальні акти за двома фактами…