Інгредієнти для такої страви може купити будь-яка господиня. Паштет зі шпрот і плавленого сиру готується дуже швидко і просто.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Для того щоб зробити паштет зі шпрот нашвидкуруч, насамперед необхідно зварити й остудити яйця.
2. Далі відкрити банку з рибою, злити олію, дістати вміст. Перекласти шпроти в чашу блендера, туди ж додати довільно нарізану червону цибулю, яйця і плавлений сир. Усе ретельно подрібнити.
3. Полити майонезом за смаком (бажано не більше 1-2 столових ложок), посолити, поперчити, видавити трохи лимонного соку, посипати нарізаним кропом.
4. Знову перемішати блендером або вручну.
Паштет зі шпрот із яйцем і плавленим сиром готовий – можна намазувати на хліб і подавати до столу.
Городян привітав мер Андрій Білоусов. "Сьогодні разом з усією європейською спільнотою ми відзначаємо День Європи.…
Компанії видобували каолін на родовищі у Дніпропетровській області, хоча дія спецдозволів на користування надрами цього родовища…
Вночі з 3 на 4 травня у Шевченківському районі міста фігурант підпалив три автомобілі, які…
Екологічна агітбригада “Дитячий екологічний рух” під керівництвом Олени Неїченко гідно представила Кам’янське на обласному етапі…
У Дніпрі чоловік спускався у підземний перехід на вокзалі, але знепритомнів і впав. Про це…
Про ситуацію в місті на ранок повідомив мер Андрій Білоусов. "Протягом цієї ночі на території…