Інгредієнти для такої страви може купити будь-яка господиня. Паштет зі шпрот і плавленого сиру готується дуже швидко і просто.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Для того щоб зробити паштет зі шпрот нашвидкуруч, насамперед необхідно зварити й остудити яйця.
2. Далі відкрити банку з рибою, злити олію, дістати вміст. Перекласти шпроти в чашу блендера, туди ж додати довільно нарізану червону цибулю, яйця і плавлений сир. Усе ретельно подрібнити.
3. Полити майонезом за смаком (бажано не більше 1-2 столових ложок), посолити, поперчити, видавити трохи лимонного соку, посипати нарізаним кропом.
4. Знову перемішати блендером або вручну.
Паштет зі шпрот із яйцем і плавленим сиром готовий – можна намазувати на хліб і подавати до столу.
18 березня на базі Дніпровського відділу надання соціальних послуг громадянам похилого віку, особам з інвалідністю…
21 березня, з нагоди Всесвітного дня води, ГО «Бджола» за підтримки міського голови Андрія Білоусова…
Про це розповіла Лариса Биданцева, керівниця Кам’янської станції обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини…
Департаментом житлово-комунального господарства та будівництва Кам’янської міської ради за період з 14.03.2025 по 21.03.2025 було…
Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак. "Молодіжні ради Дніпропетровщини підписали Меморандум про співпрацю. Приєдналися…
Мішки із закривавленими рештками викинули на смітник в житловому районі у Кам’янському. Надзвичайна подія, яка…