Інгредієнти для такої страви може купити будь-яка господиня. Паштет зі шпрот і плавленого сиру готується дуже швидко і просто.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Для того щоб зробити паштет зі шпрот нашвидкуруч, насамперед необхідно зварити й остудити яйця.
2. Далі відкрити банку з рибою, злити олію, дістати вміст. Перекласти шпроти в чашу блендера, туди ж додати довільно нарізану червону цибулю, яйця і плавлений сир. Усе ретельно подрібнити.
3. Полити майонезом за смаком (бажано не більше 1-2 столових ложок), посолити, поперчити, видавити трохи лимонного соку, посипати нарізаним кропом.
4. Знову перемішати блендером або вручну.
Паштет зі шпрот із яйцем і плавленим сиром готовий – можна намазувати на хліб і подавати до столу.
З 22 по 27 червня в Івано-Франківську проходив Чемпіонат України з шашок-100, Класична гра. У…
У Кам’янському відбулись матчі 3 туру чемпіонату міста з футболу серед промислових підприємств та аматорських…
Департаментом житлово-комунального господарства та будівництва Кам’янської міської ради за період з 19.06.2025 по 26.06.2025 було…
Про це повідомила Лариса Биданцева, керівниця Кам’янської станції обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.…
В урочистостях взяв участь мер Андрій Білоусов. "1 стаття Конституції України проголошує: «Україна є суверенна…
27 червня в Словенії, в Любляні, стартував XIII чемпіонат Європи з черліденгу. У складі української…