Тісто на чебуреки на окропі з горілкою готується дуже просто, а кефір у складі начинки допомагає м’ясу стати більш соковитим і ніжним.
Інгредієнти:
1. У каструлю з водою влити олію, посолити, довести до кипіння. Прямо в окріп всипати 0.5 склянки просіяного борошна і швидко перемішати вінчиком. Остудити до теплого стану, потім вбити яйце і влити горілку, знову збити вінчиком.
2. Поступово всипати решту борошна, замішуючи тісто ложкою, коли стане важко – замішуйте руками. Наприкінці загорнути тісто в плівку, залишити на 30 хвилин.
3. У цей час приготувати начинку – м’ясо та цибулю пропустити через м’ясорубку, додати подрібнений кріп та\або петрушку. Перекласти інгредієнти в миску, почати вливати кефір, помішуючи масу.
4. Розділити тісто на 8 однакових шматків, кожен з яких розкачати в пласт приблизно 2-3 мм заввишки.
5. Столову ложку начинки викласти на тісто, розрівняти по половині. Другою половиною накрити, з’єднати краї.
6. Смажити чебуреки на сковороді з двома-трьома склянками олії, постійно її підливаючи. Готове частування викласти спочатку на паперові рушники, щоб прибрати зайвий жир, а потім подати до столу.
28 червня Центральний парк Кам’янського перетворився на справжню мапу пригод - тут відбувся патріотичний квест,…
Про неї повідомив голова ОВА Сергій Лисак. За інформацією ПвК, вночі захисники неба збили над…
Про ситуацію в місті на ранок повідомив мер Андрій Білоусов. "Ніч у нашому місті минула…
Новий тиждень починається з доволі спокійного часу, який не потребує серйозних рішень та енергійних вчинків. Бажано провести його…
На початку червня 2025 Господарський суд Дніпропетровської області відкрив провадження у справі про банкрутство АТ…
Про це повідомив мер міста Андрій Білоусов. "До благодійного фонду «Осоння України» звернувся захисник із…