Інгредієнти:
1.Беремо будь-який фарш, який вам подобається, і гриби на вибір.
2. Картоплю відварюємо, потім зливаємо воду і розминаємо її товкачем. Пюре залишаємо остигати без кришки, щоб вийшла пара. Зайва волога тільки завадить.
3. На сковороді з олією обсмажуємо фарш близько п’яти хвилин.
4. У цей час чистимо цибулю і моркву – першу нарізаємо, а другу натираємо. Додаємо їх у фарш і обсмажуємо ще кілька хвилин.
5. Гриби потрібно дуже дрібно нарізати й додати на сковороду. Готуємо все разом близько 10 хвилин, приправляємо й охолоджуємо.
6. У картоплю додаємо яйце та борошно, перемішуємо. Ліпимо зрази, вкладаючи всередину начинку. Обсмажуємо на олії, поки вони не набудуть золотистої скоринки.
Картопляні зрази з м’ясом найкраще подавати зі сметанно-часниковим соусом. Для цього змішуємо сметану, подрібнений часник і порізану зелень.
Згідно з чинними правилами, ми переходимо на літній час останньої неділі першого весняного місяця. Цього року — 30 березня о 3:00. У цей момент…
Правоохоронці завершили досудове розслідування щодо 48-річного місцевого жителя, який повідомив про неправдиве замінування мостів у…
У Марганці поліцейські викрили 34-річного містянина за незаконне зберігання наркотиків та зброї. В рамках відкритих…
У четвер, 27 березня, в Камʼянському на базі СК “Прометей” пройшло тренування з черлідингу, повідомляє kamyanske.com.ua…
Кадри з місць влучання ворожих дронів оприлюднив голова ОВА Сергій Лисак. "Кадри справжнього геноциду, що…
28 березня з річки на Південному ГЗК у Кривому Розі дістали тіло потопельника. Про це…