Інгредієнти:
1.Беремо будь-який фарш, який вам подобається, і гриби на вибір.
2. Картоплю відварюємо, потім зливаємо воду і розминаємо її товкачем. Пюре залишаємо остигати без кришки, щоб вийшла пара. Зайва волога тільки завадить.
3. На сковороді з олією обсмажуємо фарш близько п’яти хвилин.
4. У цей час чистимо цибулю і моркву – першу нарізаємо, а другу натираємо. Додаємо їх у фарш і обсмажуємо ще кілька хвилин.
5. Гриби потрібно дуже дрібно нарізати й додати на сковороду. Готуємо все разом близько 10 хвилин, приправляємо й охолоджуємо.
6. У картоплю додаємо яйце та борошно, перемішуємо. Ліпимо зрази, вкладаючи всередину начинку. Обсмажуємо на олії, поки вони не набудуть золотистої скоринки.
Картопляні зрази з м’ясом найкраще подавати зі сметанно-часниковим соусом. Для цього змішуємо сметану, подрібнений часник і порізану зелень.
11 вересня у селі Сурсько-Литовське, що в Дніпровському районі Дніпропетровської області, травмувалася дитина. 10-річний хлопчик…
Танцювальне свято відвідав мер Андрій Білоусов. "Сьогодні у міському парку культури та відпочинку провели спортивно-масовий…
На відкритті побував мер Андрій Білоусов. "Через війну тисячі наших співгромадян втратили свої домівки і…
З ініціативи першої леді України Олени Зеленської в Києві відбувся п’ятий Саміт перших леді та…
За результатами досліджень відокремленого структурного підрозділу Кам’янського міського відділу лабораторних досліджень державної установи «Дніпропетровський обласний…
19 вересня у Музеї історії м. Кам'янське відкриється фото-виставка під назвою "Кам'янське. Крізь обєктив часу…