Інгредієнти:
1.Беремо будь-який фарш, який вам подобається, і гриби на вибір.
2. Картоплю відварюємо, потім зливаємо воду і розминаємо її товкачем. Пюре залишаємо остигати без кришки, щоб вийшла пара. Зайва волога тільки завадить.
3. На сковороді з олією обсмажуємо фарш близько п’яти хвилин.
4. У цей час чистимо цибулю і моркву – першу нарізаємо, а другу натираємо. Додаємо їх у фарш і обсмажуємо ще кілька хвилин.
5. Гриби потрібно дуже дрібно нарізати й додати на сковороду. Готуємо все разом близько 10 хвилин, приправляємо й охолоджуємо.
6. У картоплю додаємо яйце та борошно, перемішуємо. Ліпимо зрази, вкладаючи всередину начинку. Обсмажуємо на олії, поки вони не набудуть золотистої скоринки.
Картопляні зрази з м’ясом найкраще подавати зі сметанно-часниковим соусом. Для цього змішуємо сметану, подрібнений часник і порізану зелень.
Поліцейські Синельниківщини затримали двох чоловіків, причетних до вбивства місцевого жителя. Чоловіки жорстоко побили потерпілого, через…
Овен Сьогодні ваші професійні амбіції проходять перевірку на міцність. Вранці можлива ситуація, коли доведеться зіткнутися…
Під час стабілізаційних відключень електроенергії дедалі більше людей користуються альтернативними джерелами світла та тепла, не…
У Дніпрі суд виніс вирок чоловіку, який завдав смертельних тілесних ушкоджень містянину. За матеріалами, зібраними…
Станом на 15 грудня енергетична система України перебуває у складному стані. Про це повідомив тимчасовий…
У понеділок, 15 грудня, у Дніпрі на проспекті Пилипа Орлика сталася пожежа на покинута АЗС…