Інгредієнти:
1.Беремо будь-який фарш, який вам подобається, і гриби на вибір.
2. Картоплю відварюємо, потім зливаємо воду і розминаємо її товкачем. Пюре залишаємо остигати без кришки, щоб вийшла пара. Зайва волога тільки завадить.
3. На сковороді з олією обсмажуємо фарш близько п’яти хвилин.
4. У цей час чистимо цибулю і моркву – першу нарізаємо, а другу натираємо. Додаємо їх у фарш і обсмажуємо ще кілька хвилин.
5. Гриби потрібно дуже дрібно нарізати й додати на сковороду. Готуємо все разом близько 10 хвилин, приправляємо й охолоджуємо.
6. У картоплю додаємо яйце та борошно, перемішуємо. Ліпимо зрази, вкладаючи всередину начинку. Обсмажуємо на олії, поки вони не набудуть золотистої скоринки.
Картопляні зрази з м’ясом найкраще подавати зі сметанно-часниковим соусом. Для цього змішуємо сметану, подрібнений часник і порізану зелень.
Про них повідомив мер міста Андрій Білоусов. Більш детально дивіться у відеосюжеті:
Відео з плазуном виклали у телеграм-каналі "Труха. Кам'янське". "Хотіла би надіслати відео про велику кількість…
Конкурс "Євробачення-2025" в Базелі виграв представник Австрії JJ з треком "Wasted Love". Хто посів найвищі…
У суботу, 17 травня, у Дніпрі на Європейській площі сталася аварія. Там дорогу не поділили…
Сьогодні вночі 18 травня, на Дніпропетровщині вогнеборці ліквідували дві пожежі в житловому секторі та врятували…
17 травня у Кам’янському відбувся видовищний чемпіонат ДЮСШ №4 зі спортивної акробатики. Змагання зібрали близько…