Розповімо, як приготувати таку картоплю за рецептом Меган із кулінарного блогу The Quicker Kitchen. Ця страва чудово підійде для вечері.
Майонез виступить замінником олії. У ньому є білок і багато жиру, що дасть змогу створити ідеальний маринад, який захистить коренеплід від високої температури. У підсумку запечена картопля в духовці буде хрусткою і смачною, без обвуглювання.
Щоб приготувати цей гарнір, навіть не доведеться попередньо відварювати овочі. Найголовніше – використовувати молоду картоплю.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Духовку попередньо нагріваємо до 200 градусів. Якщо є можливість – вмикаємо конвекцію. Потім добре промиваємо картоплю та висушуємо її.
2. У мисці, в якій будете маринувати овочі, змішуємо майонез і приправи до однорідної консистенції. Додаємо нарізану картоплю та рівномірно перемішуємо.
3. Викладіть овочі рівним шаром на деко, застелене пергаментом і запікайте протягом 20-25 хвилин, доки картопля не стане м’якою – вона має легко проколюватися виделкою.
4. Увімкніть духовку на режим гриль і уважно стежте. Готуємо до утворення хрусткої скоринки. Тут важливо не перетримати і не спалити. Дайте страві відпочити кілька хвилин, потім приправте сіллю і перцем за смаком.
5. Використовуючи шумівку, перекладіть овочі на сервірувальне блюдо або прямо на тарілки.
Картопля по селянськи в духовці – готова.
Про ситуацію в місті на ранок повідомив мер Андрій Білоусов. "Протягом цієї ночі на території…
У суботу, 15 листопада, у Дніпрі на перехресті вулиць Зразкової та Старочумацької сталася масштабна автокатастрофа…
Про це повідомив в.о голови ОВА Владислав Гайваненко. "Вночі безпілотниками агресор вдарив по Юріївській громаді…
23–26 жовтня в Одесі відбувся XI International Festival-Competition of Arts «MUSICAL UNIVERSE», організований громадською організацією…
КП КМР «Транспорт» повідомляє: До уваги пасажирів, що користуються трамвайним маршрутом №4. Сьогодні, 17 листопада,…
Поліція Дніпра розшукує 15-річну Дарʼю Дімітрянову. 16 листопада близько 17.00 неповнолітня дівчина пішла з лікарняного…