Розповімо, як приготувати таку картоплю за рецептом Меган із кулінарного блогу The Quicker Kitchen. Ця страва чудово підійде для вечері.
Майонез виступить замінником олії. У ньому є білок і багато жиру, що дасть змогу створити ідеальний маринад, який захистить коренеплід від високої температури. У підсумку запечена картопля в духовці буде хрусткою і смачною, без обвуглювання.
Щоб приготувати цей гарнір, навіть не доведеться попередньо відварювати овочі. Найголовніше – використовувати молоду картоплю.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Духовку попередньо нагріваємо до 200 градусів. Якщо є можливість – вмикаємо конвекцію. Потім добре промиваємо картоплю та висушуємо її.
2. У мисці, в якій будете маринувати овочі, змішуємо майонез і приправи до однорідної консистенції. Додаємо нарізану картоплю та рівномірно перемішуємо.
3. Викладіть овочі рівним шаром на деко, застелене пергаментом і запікайте протягом 20-25 хвилин, доки картопля не стане м’якою – вона має легко проколюватися виделкою.
4. Увімкніть духовку на режим гриль і уважно стежте. Готуємо до утворення хрусткої скоринки. Тут важливо не перетримати і не спалити. Дайте страві відпочити кілька хвилин, потім приправте сіллю і перцем за смаком.
5. Використовуючи шумівку, перекладіть овочі на сервірувальне блюдо або прямо на тарілки.
Картопля по селянськи в духовці – готова.
Хлібозаводу №1 ТОВ «АГРОСС» м. Кам'янське на постійну роботу потрібні з можливим бронюванням. Водій 14000-20000…
44 українських дітей із Харкова та Кам’янського мали унікальну нагоду зустрітись із Папою Римським у…
Вже незабаром у Театрі ім. Лесі Україники відбудеться прем’єра вистави «ШАЛЕНЕ РАНДЕВУ В ГОТЕЛІ «ВЕСТМІНСТЕР».…
В урочистому заході взяв участь мер Андрій Білоусов. "4 липня в Україні відзначається День Національної…
У чемпіонаті Кам’янського з футболу серед промислових підприємств та аматорських колективів 3 липня відбувся захопливий…
Для всіх прихильників культової американської комедійної драми "Диявол носить Prada" студія 20th Century Studios оголосила приємну новину.…