Стебло, листя і цибулина черемші їстівні і нагадують за смаком зелену цибулю. З черемші роблять салати, варять супи і використовують зелень як начинку для пирогів. Сушити черемшу не рекомендується, оскільки вона втрачає частину корисних властивостей.
Черемшу можна додавати в будь-які салати зі свіжих овочів замість зеленої цибулі. Дуже смачно вона поєднується з вареними яйцями.
Інгредієнти:
1. Овочі та зелень помити і обсушити. Яйця відварити до готовності і остудити. З зеленого горошку злити рідину.
2. Всі інгредієнти для салату дрібно порізати. Викласти продукти в салатник і перемішати, заправити сметаною, сіллю і перцем. За бажанням сметану можна замінити майонезом.
Про це повідомив міський голова Андрій Білоусов. У Кам'янському завершився третій потік молодіжної медіашколи “Youth…
У місті Тернівка Павлоградського району медики "екстренки" врятували 15-річного хлопця, який намагався скоїти самогубство. Про…
З 11 по 13 квітня юні вихованки кам’янської ДЮСШ №2 продемонстрували високий рівень підготовки на…
На Дніпропетровщині голову благодійної організації засуджено до 4 років ув’язнення через загибель дитини. Ювенальні прокурори…
Кам’янська дитячо-юнацька футбольна школа “Надія” впевнено стартувала у весняному сезоні змагань Дніпропетровської області. Після зимової паузи…
Відомий український композитор, аранжувальник та звукорежисер Андрій Гураль трагічно загинув у ДТП. Аварія сталася ввечері, 13 квітня, в селі Оршівці Чернівецької…