Стебло, листя і цибулина черемші їстівні і нагадують за смаком зелену цибулю. З черемші роблять салати, варять супи і використовують зелень як начинку для пирогів. Сушити черемшу не рекомендується, оскільки вона втрачає частину корисних властивостей.
Черемшу можна додавати в будь-які салати зі свіжих овочів замість зеленої цибулі. Дуже смачно вона поєднується з вареними яйцями.
Інгредієнти:
1. Овочі та зелень помити і обсушити. Яйця відварити до готовності і остудити. З зеленого горошку злити рідину.
2. Всі інгредієнти для салату дрібно порізати. Викласти продукти в салатник і перемішати, заправити сметаною, сіллю і перцем. За бажанням сметану можна замінити майонезом.
Про це розповіла керівниця Кам’янської станції обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Лариса…
Поліція працювала на місці вибуху легкового автомобіля у місті Дніпро. Постраждалих внаслідок події не має. За…
Поліція Кривого Рогу затримала підозрюваного, який розпилив в обличчя газовий балончик та пограбував іноземця. В…
Про це повідомив міський голова Андрій Білоусов. "У Кам’янському стартував новий сезон унікального для України…
Патрульні Дніпропетровської області виявляють підроблені водійські посвідчення. Таке посвідчення виявили під час патрулювання у місті…
В результаті проведених оперативних заходів правоохоронці викрили 30-річного чоловіка, який займався збутом наркотичних речовин на…