Стебло, листя і цибулина черемші їстівні і нагадують за смаком зелену цибулю. З черемші роблять салати, варять супи і використовують зелень як начинку для пирогів. Сушити черемшу не рекомендується, оскільки вона втрачає частину корисних властивостей.
Черемшу можна додавати в будь-які салати зі свіжих овочів замість зеленої цибулі. Дуже смачно вона поєднується з вареними яйцями.
Інгредієнти:
1. Овочі та зелень помити і обсушити. Яйця відварити до готовності і остудити. З зеленого горошку злити рідину.
2. Всі інгредієнти для салату дрібно порізати. Викласти продукти в салатник і перемішати, заправити сметаною, сіллю і перцем. За бажанням сметану можна замінити майонезом.
У суді почався розгляд справи про холоднокровну розправу з відомим на Дніпропетровщині бізнесменом, ексдепутатом та…
На Дніпропетровщині з початку року зафіксували 23 випадки захворювання на кір. Більшість – у Дніпрі.…
6 жовтня о 10:00 відбудеться позачергове засідання виконавчого комітету Кам’янської міської ради. До порядку денного включено 7…
Бригада і техніка працюють на Лівобережжі. Зокрема, нові бетонні доріжки облаштовують на першому мікрорайоні. Подробиці…
З 6 жовтня починається прийом громадських проєктів для участі в Конкурсі «Бюджет участі. МІСТО» 2026…
Департаментом житлово-комунального господарства та будівництва Кам’янської міської ради за період з 26.09.2025 по 03.10.2025 було…