Інгредієнти:
Приготування:
1. Вершкове масло заздалегідь розтопіть в мікрохвильовій печі або на водяній бані, а цукати і родзинки замочіть в окропі на 10 хвилин і викладіть на серветку. Апельсинову цедру натріть на дрібній тертці.
2. Потім приготуйте опару – для цього змішайте воду кімнатної температури з дріжджами та ложкою цукру. Залишіть суміш настоятися на 15 хвилин.
3. Яйця збийте із звичайним та ванільним цукром за допомогою блендера. Додайте дрібку солі і продовжуйте збивати до появи пінки. Змішайте яєчну суміш з олією та розтопленим маслом, а також з опарою.
4. Потім поступово вмішайте в рідку суміш борошно – його може знадобитися більше або менше. Замісіть м’яке та гладке тісто, яке майже не липне до рук. Викладіть у змащену олією ємність, накрийте рушником і залиште тісто підніматися в теплому місці на 1,5 години. Додайте родзинки, цукати і цедру апельсину, ще раз замісіть і знову залишіть на 1 годину.
5. Паперові форми для пасок на третину наповніть тістом. В останній третій раз залиште тісто на годину підніматися – воно має вирости в обсязі вдвічі. Поставте вироби запікатися в духовку на 45 хвилин при 180°. Готовність перевіряйте зубочисткою.
6. Після цього паски на воді готові. Дайте їм трохи охолонути. Нанесіть зверху улюблену глазур для паски.
У Кам'янському 5-6 червня в СК "Прометей" відбувся турнір ДЮФШ "Надія" з баскетболу серед дітей…
Трагічну новину повідомив мер міста Андрій Білоусов. "1 червня внаслідок ракетного обстрілу поблизу населеного пункту…
Про них повідомив мер міста Андрій Білоусов. Більш детально дивіться у відеосюжеті:
6 червня в Кам’янське відбулася робоча нарада щодо впровадження пілотного проєкту “Шлях чемпіонів”, започаткованого Міністерством…
Дніпропетровський регіональний центр з гідрометеорології попереджає: 8-11 червня по області збережеться надзвичайна (V класу) пожежна…
СБУ та Нацполіція затримали двох агентів російських спецслужб, які 6 червня вчинили теракт у Дніпрі,…