Інгредієнти:
Приготування:
1. Вершкове масло заздалегідь розтопіть в мікрохвильовій печі або на водяній бані, а цукати і родзинки замочіть в окропі на 10 хвилин і викладіть на серветку. Апельсинову цедру натріть на дрібній тертці.
2. Потім приготуйте опару – для цього змішайте воду кімнатної температури з дріжджами та ложкою цукру. Залишіть суміш настоятися на 15 хвилин.
3. Яйця збийте із звичайним та ванільним цукром за допомогою блендера. Додайте дрібку солі і продовжуйте збивати до появи пінки. Змішайте яєчну суміш з олією та розтопленим маслом, а також з опарою.
4. Потім поступово вмішайте в рідку суміш борошно – його може знадобитися більше або менше. Замісіть м’яке та гладке тісто, яке майже не липне до рук. Викладіть у змащену олією ємність, накрийте рушником і залиште тісто підніматися в теплому місці на 1,5 години. Додайте родзинки, цукати і цедру апельсину, ще раз замісіть і знову залишіть на 1 годину.
5. Паперові форми для пасок на третину наповніть тістом. В останній третій раз залиште тісто на годину підніматися – воно має вирости в обсязі вдвічі. Поставте вироби запікатися в духовку на 45 хвилин при 180°. Готовність перевіряйте зубочисткою.
6. Після цього паски на воді готові. Дайте їм трохи охолонути. Нанесіть зверху улюблену глазур для паски.
Сьогодні, 1 жовтня, в Кам’янському відбулися урочисті заходи з нагоди Дня захисників і захисниць України.…
Засіб для миття посуду є універсальним помічником на кухні, але деякі речі він може пошкодити.…
Завдяки підтримці міського голови Андрія Білоусова, Мобільний ЦНАП продовжує надавати адміністративні послуги у зручному форматі,…
1 жовтня, о 05:02, на вулиці Миколи Погрібняка Чечелівського району Дніпра, сталася пожежа. Займання сталося…
Жовтень 2025 року принесе позитивні зміни для деяких представників зодіакального кола. Астрологи запевняють: на три…
Аварія на трамвайних коліях сталася у Кам'янському вдень 26 вересня та потрапила на камери спостереження…