Зазвичай кускус заливають гарячою водою, доводять до кипіння та прибирають з вогню. Далі закривають кришку і дають йому пропаритися протягом п’яти хвилин. Після цього його подають як гарнір або ж додають до складу салатів.
Цей рецепт розрахований на чотирьох осіб. Час приготування займе всього п’ять хвилин.
Інгредієнти:
Тепер перейдемо до того, як правильно варити кускус.
1. У середній каструлі змішайте бульйон, олію та сіль. Поставте ємність на сильний вогонь. Коли рідина закипить, вимкніть вогонь, всипте кускус і перемішайте до однорідної маси. Потім накрийте каструлю кришкою.
2. Дайте кускусу постояти п’ять хвилин, зніміть кришку і розпушіть його виделкою. Після цього можна подавати.
Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак. "Вночі на Дніпропетровщині підрозділи ПвК "Схід" знищили 6…
Про ситуацію в місті на ранок повідомив мер Андрій Білоусов. "Зустрічаємо новий день без надзвичайних…
У Кам'янському оголосили переможців "Бюджет участі. МІСТО" та "Бюджет участі. ДІТИ" 2025 року. Координаційна рада…
У Дніпрі продовжують знаходити боєприпаси та інші небезпечні предмети. Так, у п'ятницю, 18 квітня, у…
У Дніпрі на місці, де раніше стояв пам'ятник російському вченому Михайлу Ломоносову, досі не демонтували…
17 квітня у Музеї історії міста Кам'янське відбулося відкриття першої персональної виставки живопису Анастасії Сокол…