Зазвичай кускус заливають гарячою водою, доводять до кипіння та прибирають з вогню. Далі закривають кришку і дають йому пропаритися протягом п’яти хвилин. Після цього його подають як гарнір або ж додають до складу салатів.
Цей рецепт розрахований на чотирьох осіб. Час приготування займе всього п’ять хвилин.
Інгредієнти:
Тепер перейдемо до того, як правильно варити кускус.
1. У середній каструлі змішайте бульйон, олію та сіль. Поставте ємність на сильний вогонь. Коли рідина закипить, вимкніть вогонь, всипте кускус і перемішайте до однорідної маси. Потім накрийте каструлю кришкою.
2. Дайте кускусу постояти п’ять хвилин, зніміть кришку і розпушіть його виделкою. Після цього можна подавати.
Про них повідомив мер міста Андрій Білоусов. Більш детально дивіться у відеосюжеті.
Про це повідоми вмер Камя'нського Андрій Білоусов. "11 червня в бою поблизу населеного пункту Комишуваха…
Хто не мріяв зробити чарівну оригінальну свічку власноруч? Часто для цього не вистачає знань, потрібних…
За замах на вбивство жінки поліція м. Кривий Ріг затримала 44-річного підозрюваного. Під час конфлікту…
У Дніпрі 29-річний злочинець відкрив стрілянину на вулиці, де перебували діти. Після зауваження від перехожої…
З 9 по 13 червня 2025 року в місті Горішні Плавні відбувся тенісний турнір «Ferrum…