Зазвичай кускус заливають гарячою водою, доводять до кипіння та прибирають з вогню. Далі закривають кришку і дають йому пропаритися протягом п’яти хвилин. Після цього його подають як гарнір або ж додають до складу салатів.
Цей рецепт розрахований на чотирьох осіб. Час приготування займе всього п’ять хвилин.
Інгредієнти:
Тепер перейдемо до того, як правильно варити кускус.
1. У середній каструлі змішайте бульйон, олію та сіль. Поставте ємність на сильний вогонь. Коли рідина закипить, вимкніть вогонь, всипте кускус і перемішайте до однорідної маси. Потім накрийте каструлю кришкою.
2. Дайте кускусу постояти п’ять хвилин, зніміть кришку і розпушіть його виделкою. Після цього можна подавати.
У Кам’янському поліцейські затримали 25-річного чоловіка за пограбування містянина. Підозрюваний скористався довірою потерпілого та заволодів…
Павлоградські поліцейські затримали 30-річного чоловіка, який вбив знайомого. Під час конфлікту місцевий житель завдав ножових…
Уже 1 вересня 2025 року на глядачів чекає премʼєра першого original-серіалу "Вітя" від платформи кіно…
У Павлограді винесли вирок жінці, яка поранила ножем чоловіка у стані алкогольного сп'яніння. Про це…
Вночі та під ранок у Дніпрі на проспекті Івана Мазепи сталися два інциденти з припаркованими…
16 серпня в новому православному календарі українці святкують Горіховий Спас, який також називають Хлібний або Третій…