Яйця, допущені до реалізації, обов’язково маркують у встановленому порядку:
Коли мова йде про вибір яєць для варіння чи смаження, то С0, С1 і С2 позначають категорії яєць за вагою, а не якістю.
Вони означають:
Яйця з позначкою С1 або С0 – найзручніші для варіння, особливо якщо ви збираєтесь приготувати “вкруту”, бо білок і жовток мають оптимальні пропорції.
Тоді як С0 іноді важче чистити після варіння, бо білок щільніший і може прилипати до шкаралупи, особливо у свіжих яєць.
До того ж С0 – ідеальні для смаження, бо мають більше білка і жовтка. До того ж, якщо хочете зробити яєчню або омлет на кілька осіб – економніше брати С0.
Оновні ознаки, які вказують на те, що яйця свіжі, такі:
У мережі з'явився перший тизер-трейлер другої частини культової фешн-драми "Диявол носить Прада". До своїх ролей повертаються…
Додавання кондиціонера чи ополіскувача під час прання рушників може накопичуватися в їхніх волокнах, знижуючи здатність…
15 листопада Софіївська федерація гирьового спорту ( президент Віктор Круглик) провела в Софіївці три відкритих…
Не всі знаки Зодіаку легко наважуються на серйозні зміни у стосунках. Астрологи виділили три знаки,…
У Кам’янському минулими вихідними відбулися матчі чемпіонату міста з футзалу сезону 2025-2026 серед виробничих підприємств…
Незважаючи на війну, Дніпропетровщина залишається одним із лідерів за кількістю нових закладів громадського харчування. У…