Яйця, допущені до реалізації, обов’язково маркують у встановленому порядку:
Коли мова йде про вибір яєць для варіння чи смаження, то С0, С1 і С2 позначають категорії яєць за вагою, а не якістю.
Вони означають:
Яйця з позначкою С1 або С0 – найзручніші для варіння, особливо якщо ви збираєтесь приготувати “вкруту”, бо білок і жовток мають оптимальні пропорції.
Тоді як С0 іноді важче чистити після варіння, бо білок щільніший і може прилипати до шкаралупи, особливо у свіжих яєць.
До того ж С0 – ідеальні для смаження, бо мають більше білка і жовтка. До того ж, якщо хочете зробити яєчню або омлет на кілька осіб – економніше брати С0.
Оновні ознаки, які вказують на те, що яйця свіжі, такі:
Американська співачка Майлі Сайрус у доволі сміливому образі знялася для обкладинки відомого глянцю. Йдеться про журнал Perfect.…
Літній сезон -це не лише час відпочинку, а й період підвищеного ризику харчових отруєнь. Високі…
Трагічну новину повідомив мер міста АНдрій Білоусов. "9 червня 2024 року в бою поблизу населеного…
Кризові ситуації завжди показують, хто є хто насправді. Так сталося і після того, як наша…
Поліція Дніпра затримала 25-річного чоловіка за пограбування торгівельного закладу. Підозрюваний взяв з полиці пару парфумів…
Астрологи назвали знаки Зодіаку, яким зірки обіцяють фінансову удачу вже найближчим часом. До кінця літа…