Яйця, допущені до реалізації, обов’язково маркують у встановленому порядку:
Коли мова йде про вибір яєць для варіння чи смаження, то С0, С1 і С2 позначають категорії яєць за вагою, а не якістю.
Вони означають:
Яйця з позначкою С1 або С0 – найзручніші для варіння, особливо якщо ви збираєтесь приготувати “вкруту”, бо білок і жовток мають оптимальні пропорції.
Тоді як С0 іноді важче чистити після варіння, бо білок щільніший і може прилипати до шкаралупи, особливо у свіжих яєць.
До того ж С0 – ідеальні для смаження, бо мають більше білка і жовтка. До того ж, якщо хочете зробити яєчню або омлет на кілька осіб – економніше брати С0.
Оновні ознаки, які вказують на те, що яйця свіжі, такі:
Молодіжна рада Камʼянської міської територіальної громади мала честь організувати крутий семінар для Молодіжних рад нашого…
Про це повідомляє голова ОВА Сергій Лисак. "Вночі в області працювала ППО. Захисники неба знищили…
Громадська організація «Бджола» передала Камʼянському енергетичному фаховому коледжу сучасні прилади для вимірювання якості води, повітря,…
Про ситуацію в місті на ранок повідомив мер Андрій Біллоусов. "У місті без надзвичайних подій.…
Аварійно-рятувальний загін спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області офіційно запрошує на роботу…
27 червня відбудеться пленарне засідання 73-ї сесії Кам’янської міської ради VIII скликання. Із проєктом порядку…