Яйця, допущені до реалізації, обов’язково маркують у встановленому порядку:
Коли мова йде про вибір яєць для варіння чи смаження, то С0, С1 і С2 позначають категорії яєць за вагою, а не якістю.
Вони означають:
Яйця з позначкою С1 або С0 – найзручніші для варіння, особливо якщо ви збираєтесь приготувати “вкруту”, бо білок і жовток мають оптимальні пропорції.
Тоді як С0 іноді важче чистити після варіння, бо білок щільніший і може прилипати до шкаралупи, особливо у свіжих яєць.
До того ж С0 – ідеальні для смаження, бо мають більше білка і жовтка. До того ж, якщо хочете зробити яєчню або омлет на кілька осіб – економніше брати С0.
Оновні ознаки, які вказують на те, що яйця свіжі, такі:
Як не дивно, аледуже багато спільного у нашої та турецької кухні. Виявляється, що фаршировані перці…
У Дніпрі перед судом постане чоловік, обвинувачений у спричиненні смертельних тілесних ушкоджень. Слідчі завершили досудове…
Городян запрошують взяти участь у фотоконкурсі «Зміни себе, а не клімат!». Конкурс пропонується для участі…
Керівник Дніпропетровської обласної прокуратури особисто підписав обвинувальний акт стосовно подружжя за фактом умисного вбивства малолітньої…
Американського актора та співака Тайріза Гібсона, який знімався у "Форсажі", розшукує поліція. Правоохоронці Атланти, штат Джорджія,…
Килими роблять дім теплим і затишним, але водночас є справжніми магнітами для пилу, бактерій та…