Інгредієнти:
1. М’ясо обсмажте на сковороді з олією до золотистої скоринки. Потім налийте в каструлю воду, зменшіть вогонь до мінімального і варіть м’ясо 1,5 години.
2. Цибулю дрібно порубати, інші овочі нарізати великим кубиком. На сковороді на великому вогні смажити в олії 3-5 хвилин баклажани і квасолю, потім додати інші овочі і смажити ще 5 хвилин.
3. Викласти овочі в бульйон з м’ясом, додати лавровий лист і томатний соус, посолити і поперчити.
4. Варити овочі до готовності (приблизно 15 хвилин). Перед вимиканням додати в суп рубану зелень і часник.
Павлоградські поліцейські затримали 30-річного чоловіка, який вбив знайомого. Під час конфлікту місцевий житель завдав ножових…
Уже 1 вересня 2025 року на глядачів чекає премʼєра першого original-серіалу "Вітя" від платформи кіно…
У Павлограді винесли вирок жінці, яка поранила ножем чоловіка у стані алкогольного сп'яніння. Про це…
Вночі та під ранок у Дніпрі на проспекті Івана Мазепи сталися два інциденти з припаркованими…
16 серпня в новому православному календарі українці святкують Горіховий Спас, який також називають Хлібний або Третій…
Про урочисте нагородження розповіла заступник голови Дніпропетровської ОВА Ірина Грицай. "20 молодих людей з Дніпропетровщини…