Інгредієнти:
1. М’ясо обсмажте на сковороді з олією до золотистої скоринки. Потім налийте в каструлю воду, зменшіть вогонь до мінімального і варіть м’ясо 1,5 години.
2. Цибулю дрібно порубати, інші овочі нарізати великим кубиком. На сковороді на великому вогні смажити в олії 3-5 хвилин баклажани і квасолю, потім додати інші овочі і смажити ще 5 хвилин.
3. Викласти овочі в бульйон з м’ясом, додати лавровий лист і томатний соус, посолити і поперчити.
4. Варити овочі до готовності (приблизно 15 хвилин). Перед вимиканням додати в суп рубану зелень і часник.
Господарський суд Дніпропетровської області визнав банкрутом та відкрив процедуру ліквідації ПрАТ «Дніпровський завод мінеральних добрив»…
З нагоди Дня пам'яті та примирення архівне управління Кам'янської міської ради презентує оновлену тематичну постійнодіючу документальну виставку,…
6 травня о 10:00 відбудеться позачергове засідання виконавчого комітету Кам’янської міської ради. До порядку денного включено 6…
Команда академічних менеджерів Дніпровського державного технічного університету продовжує професійно зростати. З 30 квітня по 3…
Минулими визідними у Кам’янському відбулись чергові матчі турніру з міні-футболу серед промислових підприємств та аматорських…
Українська співачка KOLA потішила прихильників новим релізом. Артистка презентувала емоційну композицію "Блюз", яка поєднує ритмічне звучання з…