Інгредієнти:
1. М’ясо обсмажте на сковороді з олією до золотистої скоринки. Потім налийте в каструлю воду, зменшіть вогонь до мінімального і варіть м’ясо 1,5 години.
2. Цибулю дрібно порубати, інші овочі нарізати великим кубиком. На сковороді на великому вогні смажити в олії 3-5 хвилин баклажани і квасолю, потім додати інші овочі і смажити ще 5 хвилин.
3. Викласти овочі в бульйон з м’ясом, додати лавровий лист і томатний соус, посолити і поперчити.
4. Варити овочі до готовності (приблизно 15 хвилин). Перед вимиканням додати в суп рубану зелень і часник.
У жовтні в кам'янському Театрі ім. Лесі Українки на дітей та їхніх батьків чекає справжня…
Якщо ви шукаєте рецепт чогось особливого до пива, скоріше сюди. Хрумке солоне печиво - ось…
30 вересня 2025 року, напередодні Дня Захисників та Захисниць України, у Музеї історії міста Кам’янське…
Шляхом обману лікарів чоловік отримував у двох медичних закладах Дніпра рецепти на придбання лікарського засобу…
Голлівудська акторка Ніколь Кідман розлучається з чоловіком, кантрі-співаком Кітом Урбаном. Саме таку інформацію повідомили декілька джерел виданню TMZ. Зазначається,…
Сьогодні, 1 жовтня, в Кам’янському відбулися урочисті заходи з нагоди Дня захисників і захисниць України.…