Інгредієнти:
1. М’ясо обсмажте на сковороді з олією до золотистої скоринки. Потім налийте в каструлю воду, зменшіть вогонь до мінімального і варіть м’ясо 1,5 години.
2. Цибулю дрібно порубати, інші овочі нарізати великим кубиком. На сковороді на великому вогні смажити в олії 3-5 хвилин баклажани і квасолю, потім додати інші овочі і смажити ще 5 хвилин.
3. Викласти овочі в бульйон з м’ясом, додати лавровий лист і томатний соус, посолити і поперчити.
4. Варити овочі до готовності (приблизно 15 хвилин). Перед вимиканням додати в суп рубану зелень і часник.
У Кривому Розі підліток невдало стрибнув до водойми. Він зламав ноги. Його врятували надзвичайники. Про…
З 22 по 27 червня в Івано-Франківську проходив Чемпіонат України з шашок-100, Класична гра. У…
У Кам’янському відбулись матчі 3 туру чемпіонату міста з футболу серед промислових підприємств та аматорських…
Департаментом житлово-комунального господарства та будівництва Кам’янської міської ради за період з 19.06.2025 по 26.06.2025 було…
Про це повідомила Лариса Биданцева, керівниця Кам’янської станції обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.…
В урочистостях взяв участь мер Андрій Білоусов. "1 стаття Конституції України проголошує: «Україна є суверенна…