Інгредієнти:
Для тіста:
Приготування:
1. Філе минтая очистити, промити, нарізати шматочками, відварити в підсоленій воді.
2. Картоплю очистити, нарізати соломкою й обсмажити на олії.
3. В окремій мисці з’єднати яйця, кефір, сіль, соду та олію. Додати борошно і розпушувач, замісити тісто.
4. Змастити форму для запікання вершковим маслом, вилити половину тіста і картоплю. Потім викласти рибу і знову залити тістом.
5. Наприкінці посипати кунжутом і запікати 30-40 хвилин за температури 180℃.
30 вересня святкував 100-річний ювілей мешканець Кам’янського Піцик Костянтин Романович. Представники департаменту соціальної та ветеранської…
У Кам'янському у ніч проти 30 вересня о 02:41 було навмисно пошкоджено магістральний оптичний кабель…
Трагічну новину повідомив міський голова Андрій Білоусов. "23 вересня в бою поблизу населеного пункту Зарічне…
Працівники ДБР у взаємодії з Нацполіцією завершили досудове розслідування стосовно колишнього правоохоронця з Дніпра та…
Світло завжди перемагає темряву, за найтемнішою ніччю – прийде день. Саме це – один з…
Молодіжна рада Кам'янського оголошує набір до команди. З 29 вересня по 13 жовтня ти маєш…