Інгредієнти:
Для тіста:
Приготування:
1. Філе минтая очистити, промити, нарізати шматочками, відварити в підсоленій воді.
2. Картоплю очистити, нарізати соломкою й обсмажити на олії.
3. В окремій мисці з’єднати яйця, кефір, сіль, соду та олію. Додати борошно і розпушувач, замісити тісто.
4. Змастити форму для запікання вершковим маслом, вилити половину тіста і картоплю. Потім викласти рибу і знову залити тістом.
5. Наприкінці посипати кунжутом і запікати 30-40 хвилин за температури 180℃.
У Кам’янському відбулося виїзне засідання Координаційної ради з питань сімейної та гендерної політики, запобігання домашньому…
Мер Кам’янського зустрівся з представником Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в Дніпропетровській області…
Сьогодні, 27 червня, в Словенії стартував XIII чемпіонат Європи з черліденгу. У складі української делегації…
Слідчі Дніпра повідомили про підозру жінці, яка обікрала орендоване житло. 37-річна неодноразово засуджена за майнові…
У Дніпрі горів обласний протитуберкульозний диспансер. Про це повідомляє 056.ua. Пожежа сталася вчора, 26 червня,…
Протягом місяця на водоймах Дніпропетровської області сталися два нещасні випадки. Один з них завершився загибеллю…