Інгредієнти:
Для тіста:
Приготування:
1. Філе минтая очистити, промити, нарізати шматочками, відварити в підсоленій воді.
2. Картоплю очистити, нарізати соломкою й обсмажити на олії.
3. В окремій мисці з’єднати яйця, кефір, сіль, соду та олію. Додати борошно і розпушувач, замісити тісто.
4. Змастити форму для запікання вершковим маслом, вилити половину тіста і картоплю. Потім викласти рибу і знову залити тістом.
5. Наприкінці посипати кунжутом і запікати 30-40 хвилин за температури 180℃.
У суботу, 15 листопада, у Дніпрі на Старомостовій площі сталась ДТП. Тут маршрутка №236 врізалась…
В екологічному заході взяв участь міський голова Андрій Білоусов. "У різних районах Кам’янського тривають заходи…
Днями до Центру життєстійкості на базі Центру молодіжних ініціатив Кам'янського завітали представники Програми «Партнерство за…
Поліція м. Кривий Ріг затримала підозрювану у пограбуванні жінки. Фігурантка схопила сумку з особистими речами…
У Центральній міській бібліотеці ім. Тараса Шевченка відбулося чергове засідання клубу краєзнавців, де говорили про…
“У ритмі України” — концерт, який дозволить заново відкрити для себе дивовижний світ української музики.30…