Ми пропонуємо приготувати свіжий та поживний салат з нутом та томатами, який стане чудовим перекусом.
Час готування нуту залежить від того, чи замочується продукт заздалегідь. Горошини нуту можна залити холодною водою і залишити на 4-12 годин. Це зменшить час готування нуту, а готова крупа буде м’якою і розвареною.
Перед варінням нут промивають холодною водою. Варити крупу рекомендується не в холодній воді, а в окропі – так горошини не втратять форму. Промитий нут викладіть в каструлю і залийте окропом. Вода повинна покривати горох на 2 см.
Посоліть воду і поставте на помірний вогонь. Замочений нут вариться 30-40 хвилин, а якщо крупу не замочували, то час варіння збільшується до 60 хвилин. Для хумуса нут варять 90 хвилин, щоб він майже перетворився в пюре. Якщо під час варіння вода википіла, слід долити ще окропу.
Приготування:
1. Цибулю нарізати великими півкільцями, помідори – дольками. Помити і дрібно порубати петрушку. Часник видавити через прес. З оливок злити воду.
2. Викласти в салатник нут, помідори, оливки, часник і петрушку. Акуратно перемішати. Заправити салат оливковою олією, посолити і поперчити.
Днями у місті завершилась перевірка підготовки закладів освіти до нового навчального року. Про це повідомила…
21 серпня, до Дня незалежності України, у широкий прокат вийде пригодницький історичний екшн "Троє". Представлено фінальний трейлер…
З нагоди Всесвітнього дня безпритульних тварин активісти ГО «Бджола» завітали до міського притулку, аби підтримати…
Слідчі Дніпра повідомили про підозру 34-річній жінці за крадіжку грошей з картки містянина. Підозрювана незаконно…
Громадська організація «Бджола» провела благодійний футбольний марафон «Герої в серці — м’яч у грі», який…
Як повідомляє місцеве видання Sobitie, минулого тижня в різних районах Кам’янського розпочалися роботи з приведення…