Ми пропонуємо приготувати свіжий та поживний салат з нутом та томатами, який стане чудовим перекусом.
Час готування нуту залежить від того, чи замочується продукт заздалегідь. Горошини нуту можна залити холодною водою і залишити на 4-12 годин. Це зменшить час готування нуту, а готова крупа буде м’якою і розвареною.
Перед варінням нут промивають холодною водою. Варити крупу рекомендується не в холодній воді, а в окропі – так горошини не втратять форму. Промитий нут викладіть в каструлю і залийте окропом. Вода повинна покривати горох на 2 см.
Посоліть воду і поставте на помірний вогонь. Замочений нут вариться 30-40 хвилин, а якщо крупу не замочували, то час варіння збільшується до 60 хвилин. Для хумуса нут варять 90 хвилин, щоб він майже перетворився в пюре. Якщо під час варіння вода википіла, слід долити ще окропу.
Приготування:
1. Цибулю нарізати великими півкільцями, помідори – дольками. Помити і дрібно порубати петрушку. Часник видавити через прес. З оливок злити воду.
2. Викласти в салатник нут, помідори, оливки, часник і петрушку. Акуратно перемішати. Заправити салат оливковою олією, посолити і поперчити.
У Кам’янському на проспекті Металургів, 84В (1 під’їзд) завершуються роботи з оновлення під’їзду та покрівлі…
На урчистій лінійці побував міський голова Андрій Білоусов. "Сьогодні в Кам’янському пролунав останній дзвоник. Це…
Збував зброю та боєприпаси до неї: суд виніс вирок мешканцю Кривого Рогу. Обвинуваченого затримали під час…
У Павлограді поліцейські викрили 36-річного чоловіка за серію крадіжок у місті. Протягом двох тижнів 36-річний…
Графік проведення прийому Відділом обслуговування громадян № 9 (сервісний центр) управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду…
Хрусткі хачапурі з лавашем і ніжною сирною начинкою чудово смакують до чаю, кави або до…