Сьогодні розглянемо, як готується скумбрія з овочами в духовці. Скумбрія в духовці з овочами – самостійна страва, яка не потребує додаткового гарніру.
Інгредієнти:
1. Підготуйте рибу – у неї потрібно відрізати голову, плавники, хвіст, розрізати черевце й очистити її всередині. Миту і чисту рибу просушуємо паперовими рушниками. Змащуємо скумбрію соком лимона, солимо та перчимо.
2. Моркву, картоплю та цибулю чистимо й нарізаємо. Складаємо їх в одну посудину, приправляємо і поливаємо олією. Перемішайте та відкладіть.
3. Форму вистилаємо фольгою так, щоб вистачило накрити рибу. Змащуємо олією і викладаємо половину овочів. На них укладаємо скумбрію, а овочі, що залишилися, вкладіть у черевце і навколо риби.
4. Накриваємо все краями фольги. У форму потрібно налити трохи води. Готуємо 40 хвилин у заздалегідь розігрітій до 200 градусів духовці. Орієнтуйтеся за овочами – вони мають приготуватися і бути м’якими.
Розкрийте фольгу і злегка підрум’яньте. Перед подачею прикрасьте дрібно рубаною зеленню.
У Дніпрі за неправдиве повідомлення про замінування школи поліцейські встановили 11-річного школяра. Ювенальні поліцейські склали…
Оперативники кримінальної поліції Дніпропетровської області припинили діяльність організованої злочинної групи, учасники якої незаконно вирубали ліс…
Хлібозаводу №1 ТОВ «АГРОСС» м. Кам'янське на постійну роботу потрібні: з можливим бронюванням Водій 14000-19500…
Українська співачка Наталія Могилевська потішила прихильників українськомовною версією свого хіта "Я весна". Вперше композицію, яка неабияк полюбилася…
7 травня відбулося перше засідання Координаційної ради з питань розвитку підприємництва в Кам’янській міській територіальній…
У середу, 7 травня, на Донецькому шосе загинув чоловік. Він потрапив під колеса трамвая. Інцидент трапився…