Сьогодні розглянемо, як готується скумбрія з овочами в духовці. Скумбрія в духовці з овочами – самостійна страва, яка не потребує додаткового гарніру.
Інгредієнти:
1. Підготуйте рибу – у неї потрібно відрізати голову, плавники, хвіст, розрізати черевце й очистити її всередині. Миту і чисту рибу просушуємо паперовими рушниками. Змащуємо скумбрію соком лимона, солимо та перчимо.
2. Моркву, картоплю та цибулю чистимо й нарізаємо. Складаємо їх в одну посудину, приправляємо і поливаємо олією. Перемішайте та відкладіть.
3. Форму вистилаємо фольгою так, щоб вистачило накрити рибу. Змащуємо олією і викладаємо половину овочів. На них укладаємо скумбрію, а овочі, що залишилися, вкладіть у черевце і навколо риби.
4. Накриваємо все краями фольги. У форму потрібно налити трохи води. Готуємо 40 хвилин у заздалегідь розігрітій до 200 градусів духовці. Орієнтуйтеся за овочами – вони мають приготуватися і бути м’якими.
Розкрийте фольгу і злегка підрум’яньте. Перед подачею прикрасьте дрібно рубаною зеленню.
Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак. "Цієї ночі ворог атакував область БпЛА. Гучно було…
У четвер, 2 жовтня, у Дніпрі на Сонячній Набережній сталася ДТП. Зіткнулися автомобіль Opel та…
2 жовтня, о 21:05, на провулку Золотий Дніпровського району Кам’янського, сталася пожежа. Горів дах літньої…
Овен Сьогодні у вас прокинеться спрага змін. Енергія дня штовхає до нових звершень, і будь-яка…
Ввечері 2 жовтня на вулиці Медова Саксаганського району Кривого Рогу, виникла пожежа. Горів покинутий дачний…
Жінка, яка проживає в Іспанії, взяла кредит на понад півмільйона гривень, аби переправити свого військовозобов'язаного…