Квасолю попередньо замочити в холодній воді на 12 годин.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Гриби і картоплю нарізати невеликими шматочками, цибулю подрібнити. Моркву натерти на крупній тертці.
2. На розігрітій сковороді з маслом обсмажити цибулю і моркву, потім додати печериці і обсмажувати ще 10-15 хвилин.
3. Квасолю відварити протягом години, потім половину квасолі викласти в тарілку і подрібнити блендером.
4. Додати в суп картоплю і варити 10-15 хвилин. В кінці викласти в каструлю зажарку, подрібнену квасолю, сіль і спеції, і готувати під кришкою 3-5 хвилин.
Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом смертельної дорожньо-транспортної пригоди на Дніпропетровщині. Внаслідок ДТП загинула жінка,…
Про це повідомив міський голова Андрій Білоусов. "Зустрівся з представником військової частини А4741 — передали…
У селі Вільне місцеві мешканці жаліються на підняття тарифу на водопостачання майже у 7 разів.…
Поліцейські управління міграційної поліції Дніпропетровської області видворили за межі України трьох нелегальних мігрантів. Двох 29-річних…
Шахраї швидко адаптуються до технологічних новинок – зокрема, вони вже почали активно використовувати ШІ (штучний…
Двоє молодих туристів із Дніпропетровської області планували звичайну прогулянку Карпатами — милуватися гірськими краєвидами, зробити…