Квасолю попередньо замочити в холодній воді на 12 годин.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Гриби і картоплю нарізати невеликими шматочками, цибулю подрібнити. Моркву натерти на крупній тертці.
2. На розігрітій сковороді з маслом обсмажити цибулю і моркву, потім додати печериці і обсмажувати ще 10-15 хвилин.
3. Квасолю відварити протягом години, потім половину квасолі викласти в тарілку і подрібнити блендером.
4. Додати в суп картоплю і варити 10-15 хвилин. В кінці викласти в каструлю зажарку, подрібнену квасолю, сіль і спеції, і готувати під кришкою 3-5 хвилин.
14 та 15 листопада в СК «Прометей» проходив Відкритий всеукраїнський турнір з тхеквондо «Золотий Даянг»…
Трагічну новину повідомив мер міста Андрій Білоусов. "12 листопада в лікарні міста Запоріжжя, внаслідок отриманих…
16 листопада в Україні відзначається День працівників радіо, телебачення та зв’язку. До привітань доєднався міський…
11 листопада слідчі Нікопольського районного управління поліції направили до суду обвинувальні акти за двома фактами…
Керівник обласної прокуратури Юрій Папуша та заступник керівника обласної прокуратури Наріман Сулейманов перевірили умови утримання,…
У пʼятницю, 14 листопада, у Дніпрі на вулиці Князя Володимира Великого сталася ДТП. Біля ТРК «МОСТ-Сіті»…