Квасолю попередньо замочити в холодній воді на 12 годин.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Гриби і картоплю нарізати невеликими шматочками, цибулю подрібнити. Моркву натерти на крупній тертці.
2. На розігрітій сковороді з маслом обсмажити цибулю і моркву, потім додати печериці і обсмажувати ще 10-15 хвилин.
3. Квасолю відварити протягом години, потім половину квасолі викласти в тарілку і подрібнити блендером.
4. Додати в суп картоплю і варити 10-15 хвилин. В кінці викласти в каструлю зажарку, подрібнену квасолю, сіль і спеції, і готувати під кришкою 3-5 хвилин.
Хід робіт перевірив мер Андрій Білоусов. "У розпалі підготовка до нового навчального року. У школах…
У Кам’янському завершився чемпіонат міста з футболу серед команд промислових підприємств та аматорських колективів. Абсолютним…
Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак. "Дніпровський район. Ракетна атака. Попередньо, є постраждалий. Виникла…
Черліденг сьогодні дебютував на Всесвітніх іграх у Ченду і команда України вже почала боротьбу за…
У Кам’янському поліцейські затримали 25-річного чоловіка за пограбування містянина. Підозрюваний скористався довірою потерпілого та заволодів…
Павлоградські поліцейські затримали 30-річного чоловіка, який вбив знайомого. Під час конфлікту місцевий житель завдав ножових…