Квасолю попередньо замочити в холодній воді на 12 годин.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Гриби і картоплю нарізати невеликими шматочками, цибулю подрібнити. Моркву натерти на крупній тертці.
2. На розігрітій сковороді з маслом обсмажити цибулю і моркву, потім додати печериці і обсмажувати ще 10-15 хвилин.
3. Квасолю відварити протягом години, потім половину квасолі викласти в тарілку і подрібнити блендером.
4. Додати в суп картоплю і варити 10-15 хвилин. В кінці викласти в каструлю зажарку, подрібнену квасолю, сіль і спеції, і готувати під кришкою 3-5 хвилин.
У Дніпрі патрульні виявили літнього чоловіка, який загубився. Нещодавно під час патрулювання ввечері патрульні помітили…
АТ «Дніпровська ТЕЦ» інформує: "З 06.10.2025р. по 13.10.2025р. буде перекрито дорожній рух від житлового будинку…
Військових привітав мер Андрій Білоусов. "1 жовтня відзначаємо День Захисників і Захисниць України – день,…
У Кривому Розі жінка, виконуючи обов`язки продавця-консультанта на стажуванні та маючи доступ до каси й…
З 22 по 28 вересня у місті Вишково відбувся юнацький турнір «Ukrainian Open J30» (ITF)…
У неділю, 28 вересня, у Нікополі сталася дорожньо-транспортна пригода, у якій постраждала п’ятирічна дитина. Про…