Сьогодні розглянемо, як готується кумбрія в духовці з овочами – самостійна страва, яка не потребує додаткового гарніру.
Для приготування візьміть:
1. Підготуйте рибу – у неї потрібно відрізати голову, плавники, хвіст, розрізати черевце й очистити її всередині.
2. Миту і чисту рибу просушуємо паперовими рушниками. Змащуємо скумбрію соком лимона, солимо та перчимо.
3. Моркву, картоплю та цибулю чистимо й нарізаємо. Складаємо їх в одну посудину, приправляємо і поливаємо олією. Перемішайте та відкладіть.
4. Форму вистилаємо фольгою так, щоб вистачило накрити рибу. Змащуємо олією і викладаємо половину овочів. На них укладаємо скумбрію, а овочі, що залишилися, вкладіть у черевце і навколо риби.
5. Накриваємо все краями фольги. У форму потрібно налити трохи води. Готуємо 40 хвилин у заздалегідь розігрітій до 200 градусів духовці. Орієнтуйтеся за овочами – вони мають приготуватися і бути м’якими. Розкрийте фольгу і злегка підрум’яньте. Перед подачею прикрасьте дрібно рубаною зеленню.
Про це повідомив міський голова Андрій Білоусов. У Кам’янському стартував IV Всеукраїнський турнір з художньої…
17 травня святкується міжнародний День Скандинавської ходи. З цього приводу при відділенні денного перебування адресної…
Про чергову партію допомоги військовим повідомив мер Андрій Білоусов. "Сьогодні передав нашим захисникам чергову партію…
Органи прокуратури Дніпропетровщини системно вживають представницьких заходів для захисту земель комунальної власності від незаконного вибуття. Прокурорами…
Вийшов перший трейлер фільму "Ілюзія обману 3". За сюжетом картини талановиті фокусники, знайомі за попередніми…
За серію крадіжок у Павлограді поліцейські затримали раніше судимого чоловіка. Поліцейські викрили 32-річного місцевого мешканця,…