Сьогодні розглянемо, як готується кумбрія в духовці з овочами – самостійна страва, яка не потребує додаткового гарніру.
Для приготування візьміть:
1. Підготуйте рибу – у неї потрібно відрізати голову, плавники, хвіст, розрізати черевце й очистити її всередині.
2. Миту і чисту рибу просушуємо паперовими рушниками. Змащуємо скумбрію соком лимона, солимо та перчимо.
3. Моркву, картоплю та цибулю чистимо й нарізаємо. Складаємо їх в одну посудину, приправляємо і поливаємо олією. Перемішайте та відкладіть.
4. Форму вистилаємо фольгою так, щоб вистачило накрити рибу. Змащуємо олією і викладаємо половину овочів. На них укладаємо скумбрію, а овочі, що залишилися, вкладіть у черевце і навколо риби.
5. Накриваємо все краями фольги. У форму потрібно налити трохи води. Готуємо 40 хвилин у заздалегідь розігрітій до 200 градусів духовці. Орієнтуйтеся за овочами – вони мають приготуватися і бути м’якими. Розкрийте фольгу і злегка підрум’яньте. Перед подачею прикрасьте дрібно рубаною зеленню.
У четвер, 2 жовтня, у Камʼянському на базі ДЮСШ №4 пройшов Кубок міста з художньої…
Дізнавачі Дніпра повідомили про підозру 33-річному шахраю. На вул.Янтарній чоловік, перебуваючи в оселі знайомого, ошукав…
Поліція Кривого Рогу відкрила кримінальні провадження за фактом нанесення тілесних ушкоджень двом військовим. Обох чоловіків…
У четвер, 2 жовтня, на вулиці Посполитій (колишній Гвардійській) сталася ДТП. Попередньо, там зіштовхнулись BMW…
З нагоди поважного ювілею керівництво Криничанської селищної ради завітало з подарунками та щирими вітаннями до…
Про ситуацію в місті на ранок повідомив мер Андрій Білоусов. "За повідомленням начальника ОВА, цієї…