Коли робите крильця барбекю – маринад є найголовнішим. Саме він відрізняє цю страву від будь-якої іншої. Інгредієнти:
Приготування:
1. Птицю потрібно помити, обсушити паперовими рушниками і перекласти в глибоку миску.
2. Вливаємо туди соєвий і барбекю соуси, всипаємо аджику і подрібнений часник. Додаємо решту спецій і ретельно перемішуємо. Залишаємо крильця маринуватися близько години.
3. За цей час розпалюємо багаття і готуємося до приготування на мангалі.
4. Викладаємо птицю на решітку і готуємо. Не забувайте постійно перевертати, щоб крила рівномірно підрум’янилися і приготувалися.
5. Далі викладаємо на тарілку і прикрашаємо кунжутом і подрібненою петрушкою.
Мешканці Кам’янського звернули увагу на те, що популярний дитячий ігровий майданчик, розташований у центрі міста на…
18 травня актори Театру ім. Лесі Українки виїжджали на одноденні гастролі до Запоріжжя, де на…
24 травня у Кам’янському пройде спортивно-масовий захід “Велодень 2025”. Цьогорічна подія об’єднає юних учасників на…
У рамках реалізації молодіжної політики у Кам’янському заснували Об’єднання учнівського самоврядування — новий підрозділ Молодіжної…
Фільм Сари Джесіки Паркер "Перший ряд" про українську балетну трупу та ветерана війни Олександра Терена…
Міжнародний День музеїв для музейників подвійне свято. З одного боку, вони приймають вітання від справжніх…