Коли робите крильця барбекю – маринад є найголовнішим. Саме він відрізняє цю страву від будь-якої іншої. Інгредієнти:
Приготування:
1. Птицю потрібно помити, обсушити паперовими рушниками і перекласти в глибоку миску.
2. Вливаємо туди соєвий і барбекю соуси, всипаємо аджику і подрібнений часник. Додаємо решту спецій і ретельно перемішуємо. Залишаємо крильця маринуватися близько години.
3. За цей час розпалюємо багаття і готуємося до приготування на мангалі.
4. Викладаємо птицю на решітку і готуємо. Не забувайте постійно перевертати, щоб крила рівномірно підрум’янилися і приготувалися.
5. Далі викладаємо на тарілку і прикрашаємо кунжутом і подрібненою петрушкою.
До Дня Незалежності України у Лівобережному парку провели культурно-патріотичний захід для мешканців громади «Незалежність у…
Про це повідомив міський голова Андрій Білоусов. "Мав честь, разом з настоятелем Козацької церкви Пресвятої…
Серіал "Емілі в Парижі" повертається з п’ятим сезоном, прем'єра якого відбудеться 18 грудня. У нових…
22 серпня у Музеї історії міста Кам’янського відбулася урочиста церемонія нагородження лауреатів конкурсу дитячої творчості…
Патрульні виявили у водія водійське посвідчення з ознаками підробки. Подія сталася сьогодні 22 серпня, під…
У п'ятницю, 22 серпня, на в'їзді в Дніпро сталася аварія. Зіткнулись три автівки - Daewoo…