Розширена версія класики – додавання моркви робить смак насиченішим, а колір – яскравішим.
Інгредієнти:
Приготування:
Натріть усі інгредієнти на крупній тертці, додайте часник, майонез, сіль. Добре перемішайте. Салат Білочка з плавленим сиром і морквою особливо смачний, якщо настоїться 1-2 години в холодильнику.
У приміщенні Кам’янської міської ради 27 серпня відбулася знакова подія для життя громади – зустріч…
На освітній зустрічі побував міський голова Андрій Білоусов. "Сьогодні у Лівобережному парку Кам’янського відбулася вже…
Театр ім. Лесі Українки вже готується до зустрічі з глядачем у новому сезоні — вже…
У Кривому Розі вандали потрощили більше десятка могил на Всебратському кладовищі (старому). Про це повідомляє "Відомо" з…
Програма заходів у закладах культури міста Кам’янське з 27 серпня по 3 вересня. КЗ «Музей…
Український композитор і виконавець Олександр Кварта повідомив, що приєднався до Збройних сил України. Артист поділився відео в…