Рибу можна брати будь-яку, але перед приготуванням краще її продегустувати. Якщо вона несмачна, то вся страва буде зіпсована. Особливо вишуканий присмак дає консервований лосось.
Інгредієнти:
1. Овочі потрібно почистити й помити, картоплю нарізати середнім кубиком, моркву – дрібним, а цибулю – подрібнити. На розігрітій сковороді з олією смажити спочатку моркву 1-2 хвилини, а потім цибулю ще 3 хвилини.
2. Воду довести до кипіння, висипати картоплю та лавровий листок. Варити 15 хвилин. Ви можете готувати рибний суп із консервів із рисом або іншою крупою, яку потрібно додати на цьому етапі.
3. Рибу нарізати великими шматочками. Рідину з банки можете не зливати, якщо любите насичений смак юшки.
4. Щоб зробити найсмачніший суп із рибних консервів, дістаємо секретний інгредієнт – плавлений сирок. Натріть на дрібній тертці та додайте в каструлю разом із рибою та засмажкою. Варіть ще 10 хвилин.
Готову страву приправте на розсуд і залиште настоятися 10 хвилин під кришкою. Наприкінці посипте рибний суп із консервів рубаною зеленню.
Сьогодні, 28 травня, вперше провели спільний випускний для вихованців дитячо-юнацьких спортивних шкіл — «Гідні Олімпу.…
У середу, 28 травня, у Дніпрі на вулиці Пастера, 4 чоловік, який поводився неадекватно, стрибнув…
Родичі розшукують Коник Ольгу Олександрівну, 1986 р.н. Про її зникнення вони повідомили у соціальних мережах.…
Американський телеканал HBO розсекретив, хто зіграє нових Гаррі Поттера, Рона Візлі та Герміону Ґрейнджер у серіалі "Гаррі…
У службовій автівці заступниці голови Ради оборони Кривого Рогу Вікторії Третяк знайшли апаратуру для прослуховування…
Реалії воєнного сьогодення в Україні жорстокі і особливо боляче вони відгукуються у дитячих серцях, які…