Рибу можна брати будь-яку, але перед приготуванням краще її продегустувати. Якщо вона несмачна, то вся страва буде зіпсована. Особливо вишуканий присмак дає консервований лосось.
Інгредієнти:
1. Овочі потрібно почистити й помити, картоплю нарізати середнім кубиком, моркву – дрібним, а цибулю – подрібнити. На розігрітій сковороді з олією смажити спочатку моркву 1-2 хвилини, а потім цибулю ще 3 хвилини.
2. Воду довести до кипіння, висипати картоплю та лавровий листок. Варити 15 хвилин. Ви можете готувати рибний суп із консервів із рисом або іншою крупою, яку потрібно додати на цьому етапі.
3. Рибу нарізати великими шматочками. Рідину з банки можете не зливати, якщо любите насичений смак юшки.
4. Щоб зробити найсмачніший суп із рибних консервів, дістаємо секретний інгредієнт – плавлений сирок. Натріть на дрібній тертці та додайте в каструлю разом із рибою та засмажкою. Варіть ще 10 хвилин.
Готову страву приправте на розсуд і залиште настоятися 10 хвилин під кришкою. Наприкінці посипте рибний суп із консервів рубаною зеленню.
4 вересня у ТОВ “ТАС Дніпровагонмаш” призначили нового директора. Ним став Кондратюк Володимир Миколайович, який…
Кам'янське ВКГ КП ДОР "Аульський водовід" повідомляє: для проведення аварійно-відновлювальних робіт за адресою вул. М.Чиженка,…
У Дніпрі на одній із трамвайних зупинок помітили чоловіка, який сидів прямісінько на сходах та…
Поліцейські Кам’янського розшукують 15-річну Гулеватенко Ліліану. 7 вересня близько 19:00 дівчина пішла з місця мешкання…
У Павлограді під час щоденної хвилини мовчання ледь не сталася трагедія. Жінка за кермом автомобіля…
У Кривому Розі 7 вересня, на проспекті Університетському сталася дорожньо-транспортна пригода за участю двох автомобілів.…