Рибу можна брати будь-яку, але перед приготуванням краще її продегустувати. Якщо вона несмачна, то вся страва буде зіпсована. Особливо вишуканий присмак дає консервований лосось.
Інгредієнти:
1. Овочі потрібно почистити й помити, картоплю нарізати середнім кубиком, моркву – дрібним, а цибулю – подрібнити. На розігрітій сковороді з олією смажити спочатку моркву 1-2 хвилини, а потім цибулю ще 3 хвилини.
2. Воду довести до кипіння, висипати картоплю та лавровий листок. Варити 15 хвилин. Ви можете готувати рибний суп із консервів із рисом або іншою крупою, яку потрібно додати на цьому етапі.
3. Рибу нарізати великими шматочками. Рідину з банки можете не зливати, якщо любите насичений смак юшки.
4. Щоб зробити найсмачніший суп із рибних консервів, дістаємо секретний інгредієнт – плавлений сирок. Натріть на дрібній тертці та додайте в каструлю разом із рибою та засмажкою. Варіть ще 10 хвилин.
Готову страву приправте на розсуд і залиште настоятися 10 хвилин під кришкою. Наприкінці посипте рибний суп із консервів рубаною зеленню.
У Кривому Розі поліцейські затримали підозрюваного у нанесенні смертельних тілесних ушкоджень знайомому Під час сварки…
27 жовтня у приміщенні бібліотеки Кам’янського фахового музичного коледжу імені Героя України Мирослава Скорика відбулася…
У Кам’янському відбувся товариський матч донорів-футболістів "Біофарма Плазма". На майданчику зустрілися люди, яких об’єднує не…
Про це повідомив мер міста Андрій Білоусов. "Разом із головою благодійного фонду «Осоння України» Олександром…
Відомий український актор та ведучий заходів Віталій Теплюк повідомив, що його мобілізували до лав Збройних сил України.…
Музей історії м. Кам'янське запрошує поринути у чарівний світ зимової казки та взяти участь у…