Рибу можна брати будь-яку, але перед приготуванням краще її продегустувати. Якщо вона несмачна, то вся страва буде зіпсована. Особливо вишуканий присмак дає консервований лосось.
Інгредієнти:
1. Овочі потрібно почистити й помити, картоплю нарізати середнім кубиком, моркву – дрібним, а цибулю – подрібнити. На розігрітій сковороді з олією смажити спочатку моркву 1-2 хвилини, а потім цибулю ще 3 хвилини.
2. Воду довести до кипіння, висипати картоплю та лавровий листок. Варити 15 хвилин. Ви можете готувати рибний суп із консервів із рисом або іншою крупою, яку потрібно додати на цьому етапі.
3. Рибу нарізати великими шматочками. Рідину з банки можете не зливати, якщо любите насичений смак юшки.
4. Щоб зробити найсмачніший суп із рибних консервів, дістаємо секретний інгредієнт – плавлений сирок. Натріть на дрібній тертці та додайте в каструлю разом із рибою та засмажкою. Варіть ще 10 хвилин.
Готову страву приправте на розсуд і залиште настоятися 10 хвилин під кришкою. Наприкінці посипте рибний суп із консервів рубаною зеленню.
У Кам’янському вночі патрульні зупинили автівку Mazda. За її кермом сидів підліток. В салоні також…
Серед її учасників — заступниця начальника одного з управлінь Самарівської міської ради та інженер з…
У Новопокровській громаді, що на Дніпропетровщині, місцеві помітили купу дохлої риби на березі. Про це…
Дженніфер Лопес у межах свого туру «Up all night» виступила з концертом в іспанському місті Понтеведра, у парку Тафіса. На сцені…
Служба безпеки України та Національна поліція затримали двох мешканок Полтави, які працювали на російське ГРУ…
У понеділок, 14 липня, у Кам’янському відзначили боксера та майстра кулачних боїв Олега Лащевського. На…