Дріжджове тісто на пампухи м’яке та підатливе, з нього дуже зручно ліпити “бублики”. Воно швидко замішується і не липне до рук. Із зазначеної кількості продуктів виходить приблизно 20 штук.
Інгредієнти:
1. Молоко підігрійте до кімнатної температури. Змішайте з дріжджами та цукром. Залиште в теплому місці на 10 хвилин для активації.
2. Борошно просійте через сито. Вмішайте в опару. Додайте також ванілін, сіль та олію. Замішуйте тісто, поки воно не стане щільним і не липким – на це піде приблизно 10 хвилин. Залиште на 1 годину в теплі, щоб воно піднялося в 2 рази.
3. Розімніть тісто руками і сформуйте приплюснуті пончики на дріжджах із діркою посередині.
4. Розігрійте в сковорідці 400 мл олії та обсмажте вироби у фритюрі по 2-3 хвилини. Потім викладіть на паперові рушники, щоб увібрати зайвий жир. Після охолодження посипте десерт цукровою пудрою.
Якщо готуєте пончики з начинкою, то зробіть один прокол збоку і начиніть вироби за допомогою кондитерського мішка або шприца.
За зібраними слідчими доказами суд визнавав винним 32-річного чоловіка, який обікрав гаражне приміщення та здав…
42-річний мешканець Дніпра орендував складське приміщення та переобладнав його під незаконну нарколабораторію. Наркоділок вклав у…
Старша донька співачки родом з Кам'янського Віри Брежнєвої топлес посвітила стрункою фігурою. Пікантне фото 24-річна Соня Кіперман опублікувала…
Команда Центру молодіжних ініціатив Кам'янського долучилася до Форуму партнерів імені Гуго Гроція, що відбувся у…
Ввечері, 24 грудня, на вулиці Женевській в районі 173 кварталу у Кривому Розі зіштовхнулися "Лада"…
Скумбрію люблять багато людей, але ціни на мариновану рибу в магазинах часто "кусаються", тим паче…