Дріжджове тісто на пампухи м’яке та підатливе, з нього дуже зручно ліпити “бублики”. Воно швидко замішується і не липне до рук. Із зазначеної кількості продуктів виходить приблизно 20 штук.
Інгредієнти:
1. Молоко підігрійте до кімнатної температури. Змішайте з дріжджами та цукром. Залиште в теплому місці на 10 хвилин для активації.
2. Борошно просійте через сито. Вмішайте в опару. Додайте також ванілін, сіль та олію. Замішуйте тісто, поки воно не стане щільним і не липким – на це піде приблизно 10 хвилин. Залиште на 1 годину в теплі, щоб воно піднялося в 2 рази.
3. Розімніть тісто руками і сформуйте приплюснуті пончики на дріжджах із діркою посередині.
4. Розігрійте в сковорідці 400 мл олії та обсмажте вироби у фритюрі по 2-3 хвилини. Потім викладіть на паперові рушники, щоб увібрати зайвий жир. Після охолодження посипте десерт цукровою пудрою.
Якщо готуєте пончики з начинкою, то зробіть один прокол збоку і начиніть вироби за допомогою кондитерського мішка або шприца.
Про них повідомив мер міста Андрій Білоусов. Більш детально дивіться у відеосюжеті.
У той день, близько 5-ї ранку 16-річна Дар'я Ткачова пішла з місця мешкання у Кривому…
Щороку в першу неділю вересня в Україні відзначається День підприємця — свято людей, чия праця,…
Про це повідомив міський голова Андрій Білоусов. "Разом з головою Благодійного фонду «Осоння України» Олександром…
7 вересня Україна відзначає День воєнної розвідки — свято мужніх, відважних і відданих синів та…
Криворізькі правоохоронці затримали 18-річного наркозбувача. Загалом у хлопця вилучили близько 160 розфасованих згортків із психотропними…