Тушкована капуста з м’ясом – це завжди чудовий варіант вечері або обіду. Вдалий тандем із птицею перетворює гарнір на ситну основну страву.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Курку ретельно миємо під проточною водою, нарізаємо дрібним кубиком. Беремо каструлю з товстими стінками або містку сковорідку, наливаємо олію, чекаємо, поки вона нагріється. Потім викладаємо м’ясо, обсмажуємо кілька хвилин до золотистого відтінку.
2. Додаємо до курки нашатковану ріпчасту цибулю, смажимо 5 хвилин, потім стільки ж, але вже з тертою морквою. Видавлюємо з пакетика 50 грамів томатної пасти, перемішуємо.
3. Шаткуємо ретельно вимиту капусту, відправляємо в посудину з м’ясом, пастою, цибулею та морквою. Вливаємо склянку води, але в жодному разі не перемішуємо.
4. Накриваємо кришкою і на мінімальному вогні тушкуємо 5-7 хвилин, поки капуста не “всядеться”. Потім прибираємо кришку, перемішуємо, знову закриваємо і тушкуємо 20 хвилин.
5. Солимо, перчимо, всипаємо паприку і доготовляємо 5-7 хвилин без кришки.
29 вересня в Кіноконцертному залі «МИР» відбувся урочистий захід з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек. Цей…
Ввечері 30 вересня росіяни атакували Дніпро безпілотниками. У місті пролунало кілька вибухів. Виникли пожежі. Попередньо, є…
Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими спільно з проєктом Dovidka.info від ДУ «Центр стратегічних комунікацій…
Театр ім. Лесі Українки виступив із гастролями у Дніпрі. Наші актори перезентували виставу «Матінка Кураж…
27 вересня у Кам’янському на спортивній арені СК «Прометей» відбувся кубок міста з черліденгу, який…
Співак Макс Барських представив нову українськомовну пісню і зробив важливу заяву. Автор композиції "Буде весна", що на…