Тушкована капуста з м’ясом – це завжди чудовий варіант вечері або обіду. Вдалий тандем із птицею перетворює гарнір на ситну основну страву.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Курку ретельно миємо під проточною водою, нарізаємо дрібним кубиком. Беремо каструлю з товстими стінками або містку сковорідку, наливаємо олію, чекаємо, поки вона нагріється. Потім викладаємо м’ясо, обсмажуємо кілька хвилин до золотистого відтінку.
2. Додаємо до курки нашатковану ріпчасту цибулю, смажимо 5 хвилин, потім стільки ж, але вже з тертою морквою. Видавлюємо з пакетика 50 грамів томатної пасти, перемішуємо.
3. Шаткуємо ретельно вимиту капусту, відправляємо в посудину з м’ясом, пастою, цибулею та морквою. Вливаємо склянку води, але в жодному разі не перемішуємо.
4. Накриваємо кришкою і на мінімальному вогні тушкуємо 5-7 хвилин, поки капуста не “всядеться”. Потім прибираємо кришку, перемішуємо, знову закриваємо і тушкуємо 20 хвилин.
5. Солимо, перчимо, всипаємо паприку і доготовляємо 5-7 хвилин без кришки.
У Дніпрі під час роботи з оповіщення стався конфлікт за участі військовослужбовців ТЦК. Бійка потрапила…
Поліцейські Дніпра затримали жінку за підозрою у вбивстві співмешканця. У ході конфлікту підозрювана завдала чоловіку…
За процесуального керівництва Дніпропетровської обласної та окружних прокуратур припинено діяльність 31 шахрайського кол-центру, які працювали…
У Кам’янському відбулись два матчі чемпіонату міста з футболу серед промислових підприємств та аматорських колективів.…
Фігуранти обіцяли військовозобов’язаним за 5 тис доларів домовитися із завідуючим відділення однієї з міських лікарень…
Про наслідки ударо повідомив голова ОВА Сергій Лисак. "Вранці ворог атакував Дніпро ракетами. Постраждали троє…