Тушкована капуста з м’ясом – це завжди чудовий варіант вечері або обіду. Вдалий тандем із птицею перетворює гарнір на ситну основну страву.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Курку ретельно миємо під проточною водою, нарізаємо дрібним кубиком. Беремо каструлю з товстими стінками або містку сковорідку, наливаємо олію, чекаємо, поки вона нагріється. Потім викладаємо м’ясо, обсмажуємо кілька хвилин до золотистого відтінку.
2. Додаємо до курки нашатковану ріпчасту цибулю, смажимо 5 хвилин, потім стільки ж, але вже з тертою морквою. Видавлюємо з пакетика 50 грамів томатної пасти, перемішуємо.
3. Шаткуємо ретельно вимиту капусту, відправляємо в посудину з м’ясом, пастою, цибулею та морквою. Вливаємо склянку води, але в жодному разі не перемішуємо.
4. Накриваємо кришкою і на мінімальному вогні тушкуємо 5-7 хвилин, поки капуста не “всядеться”. Потім прибираємо кришку, перемішуємо, знову закриваємо і тушкуємо 20 хвилин.
5. Солимо, перчимо, всипаємо паприку і доготовляємо 5-7 хвилин без кришки.
У Дніпрі повідомили про підозру колишньому начальнику квартирно-експлуатаційного відділу за недбалість, що завдала збитків обороні…
З 5 по 7 червня в селищі Пелагеївка Миколаївської області відбувся всеукраїнський турнір з греко-римської…
Вдень 10 червня, в селищі Царичанка Дніпровського району, сталася ДТП. По прибуттю надзвичайників встановлено, що…
Криворізькі правоохоронці затримали 32-річного чоловіка, який завдав 19-річному юнаку ножові поранення. Про це повідомляє відділ…
Про ситуацію в місті на ранок повідомив мер Андрій Білоусов. "Протягом ночі на території міста…
Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак. "Ворог бив по Нікопольському та Синельниківському районах. На…