Вони використовуються в кулінарній традиції багатьох країн світу. Про них згадується навіть у давньогрецьких і давньоримських текстах. Каперси зазвичай використовували як приправу до різноманітних страв. Поширення в Європі вони отримали в Середні віки. Однак у той час вони більше використовувалися в медицині.
В магазинах можна зустріти каперси в різних формах:
Смак каперсів досить цікавий, його важко описати одним словом. Вони вирізняються унікальним поєднанням солоності, кислоти, легкої гостринки.
В кулінарії каперси використовують як у свіжому, так і в консервованому вигляді. Зазвичай їх додають до готових страв в останні хвилини для більш вираженого смаку. Однак тут потрібно знати, який вид каперсів краще використовувати в різних рецептах.
Свіжі в українських магазинах знайти досить складно. Вони мають ніжні текстуру і смак. Солені каперси вирізняються дуже інтенсивним смаком і сильним ароматом. Сушені мають досить насичені смак і аромат, часто використовуються як приправа. Мариновані каперси попередньо маринуються в олії чи оцті з додаванням трав і спецій. Останні зазвичай є найпоширенішими.
5 липня у Кам'янському відбудуться змагання до дня пам'яті Петра Васильовича Гричука. Організатором змагань виступило…
"Мововбивство - складова рашизму". Так називається виставка, яка відкрилася в Музеї історії міста Кам'янське. Понад…
За підозрою в умисному вбивстві поліція Дніпра затримала 35-річного чоловіка. На вулиці зловмисник спочатку штовхнув…
Український виконавець Позитив, справжнє ім'я якого Олексій Завгородній, заговорив про можливе повернення дуету "Время и Стекло". Зірка…
БФ "Карітас Кам'янське" оголошує про початок реєстрації на отримання гігієнічних наборів для новоприбулих ВПО (зареєстрованих…
У Саксаганському районі Кривого Рогу пообіді 16 червня чоловік зґвалтував жінку поруч зі ставком на…