Якщо не хочеться стерилізувати, то чудово підійде цей рецепт.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Кабачки ріжемо на невеликі кільця по 2 сантиметри, а зубчики часнику – навпіл. У стерилізовані банки кладемо часник, зелень, кабачки і ділимо між ними гвоздику та перець.
2. Воду доводимо до кипіння і заливаємо. Накриваємо кришками і залишаємо хвилин на 10.
3. Тепер готуємо розсіл. У каструлю наливаємо вказану кількість води, всипаємо сіль, цукор і перемішуємо. Доводимо до кипіння. З кабачків зливаємо першу воду (вона більше не потрібна) і заливаємо їх розсолом.
4. Щоб приготувати кабачки на зиму без стерилізації, на 1 літрову банку беремо одну чайну ложку оцтової есенції. Закатуємо, перевертаємо і кілька разів збовтуємо. Це потрібно, щоб укус не осів, а змішався з вмістом.
З 22 по 28 вересня у місті Вишково відбувся юнацький турнір «Ukrainian Open J30» (ITF)…
У неділю, 28 вересня, у Нікополі сталася дорожньо-транспортна пригода, у якій постраждала п’ятирічна дитина. Про…
27 вересня у Дніпрі відбувся чемпіонат Дніпропетровської області з важкої атлетики серед спортсменів до 13…
Про ситуацію в місті повідомив мер Андрій Білоусов. "Минула ніч у Кам’янському пройшла спокійно. За…
У Кривому Розі двоє підлітків їхали на одному самокаті, коли їх зачепив автомобіль Skoda біля…
Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак. "Вночі росіяни завдали ударів БпЛА по Петропавлівській та…