Якщо не хочеться стерилізувати, то чудово підійде цей рецепт.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Кабачки ріжемо на невеликі кільця по 2 сантиметри, а зубчики часнику – навпіл. У стерилізовані банки кладемо часник, зелень, кабачки і ділимо між ними гвоздику та перець.
2. Воду доводимо до кипіння і заливаємо. Накриваємо кришками і залишаємо хвилин на 10.
3. Тепер готуємо розсіл. У каструлю наливаємо вказану кількість води, всипаємо сіль, цукор і перемішуємо. Доводимо до кипіння. З кабачків зливаємо першу воду (вона більше не потрібна) і заливаємо їх розсолом.
4. Щоб приготувати кабачки на зиму без стерилізації, на 1 літрову банку беремо одну чайну ложку оцтової есенції. Закатуємо, перевертаємо і кілька разів збовтуємо. Це потрібно, щоб укус не осів, а змішався з вмістом.
У Козацькій церкві Пресвятої Покрови вшанували пам’ять кам’янчан, які віддали життя за нашу країну. Про…
Про це повідомив мер міста Андрій Білоусов. "Провів черговий особистий прийом громадян. Мешканці зверталися з…
Міжнародний день молоді – не просто яскраве літне свято, а й чудова нагода відзначити тих,…
Україна отримала 4 місця на чемпіонаті світу – 2025 з шашок-100 серед жінок. Наближається головний…
З 11 серпня у Кам'янському почала свою роботу комісія, яка перевіряє готовність закладів до нового…
За підозрою у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень поліцейські Дніпра затримали 40-річного містянина. Через ревнощі до…