Якщо не хочеться стерилізувати, то чудово підійде цей рецепт.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Кабачки ріжемо на невеликі кільця по 2 сантиметри, а зубчики часнику – навпіл. У стерилізовані банки кладемо часник, зелень, кабачки і ділимо між ними гвоздику та перець.
2. Воду доводимо до кипіння і заливаємо. Накриваємо кришками і залишаємо хвилин на 10.
3. Тепер готуємо розсіл. У каструлю наливаємо вказану кількість води, всипаємо сіль, цукор і перемішуємо. Доводимо до кипіння. З кабачків зливаємо першу воду (вона більше не потрібна) і заливаємо їх розсолом.
4. Щоб приготувати кабачки на зиму без стерилізації, на 1 літрову банку беремо одну чайну ложку оцтової есенції. Закатуємо, перевертаємо і кілька разів збовтуємо. Це потрібно, щоб укус не осів, а змішався з вмістом.
У Кам’янському районі поліцейські повідомили про підозру місцевому мешканцю, який обікрав літнього чоловіка. Під приводом…
Відповідно до рішення Баглійського районного суду, у місті проведено роботи із звільнення земельної ділянки від…
Програма заходів у закладах культури міста Кам’янське з 25 червня по 02 липня 2025 року.…
Віднедавна у кам'янському "Центрі первинної медико-санітарної допомоги №3", що на лівому березі міста знову запрацював…
Зірка серіалу "Величне століття" Озан Ґювен, який зіграв підступного Рустема-пашу отримав тюремний вирок за жорстоке побиття…
З нагоди Дня тренера України, який щорічно відзначається 19 липня, управління молоді та спорту Кам’янської…