Кожній господині варто знати, як смачно приготувати молоду картоплю. Сьогодні розглянемо, як її посмажити. Зазвичай її не беруть для смаження, оскільки молода картопля досить водяниста. Однак за правильного рецепта може вийти прекрасний обід або вечеря для всієї родини.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Бульби варто підбирати дрібні, не більші за волоський горіх. Добре промиваємо від бруду та пилу. Перекладаємо в пакет, всипаємо трохи крупної солі та “скрабуємо” коренеплоди. Так вийде прибрати шкірку, яка нещільно прилягає і може потім пригоріти.
2. Картоплю знову промиваємо й обсушуємо серветками або паперовими рушниками. Наливаємо олії приблизно на один сантиметр. Картоплю викладаємо в один шар і готуємо на максимальному вогні близько п’яти хвилин. Не забуваємо перевертати бульби.
3. На цьому етапі робимо мінімальний вогонь, накриваємо кришкою і готуємо ще хвилин 15 або 20.
4. У цей час дрібно нарізаємо зелень і часник. Готову картоплю приправляємо, додаємо туди часник, вимикаємо плиту й залишаємо під кришкою ще кілька хвилин. Так вона просочиться пікантним смаком і ароматом.
Перекладаємо картоплю в тарілку, посипаємо зеленню та подаємо. Це прекрасний спосіб, як смажити молоду картоплю.
У жовтні в кам'янському Театрі ім. Лесі Українки на дітей та їхніх батьків чекає справжня…
Якщо ви шукаєте рецепт чогось особливого до пива, скоріше сюди. Хрумке солоне печиво - ось…
30 вересня 2025 року, напередодні Дня Захисників та Захисниць України, у Музеї історії міста Кам’янське…
Шляхом обману лікарів чоловік отримував у двох медичних закладах Дніпра рецепти на придбання лікарського засобу…
Голлівудська акторка Ніколь Кідман розлучається з чоловіком, кантрі-співаком Кітом Урбаном. Саме таку інформацію повідомили декілька джерел виданню TMZ. Зазначається,…
Сьогодні, 1 жовтня, в Кам’янському відбулися урочисті заходи з нагоди Дня захисників і захисниць України.…