Кожній господині варто знати, як смачно приготувати молоду картоплю. Сьогодні розглянемо, як її посмажити. Зазвичай її не беруть для смаження, оскільки молода картопля досить водяниста. Однак за правильного рецепта може вийти прекрасний обід або вечеря для всієї родини.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Бульби варто підбирати дрібні, не більші за волоський горіх. Добре промиваємо від бруду та пилу. Перекладаємо в пакет, всипаємо трохи крупної солі та “скрабуємо” коренеплоди. Так вийде прибрати шкірку, яка нещільно прилягає і може потім пригоріти.
2. Картоплю знову промиваємо й обсушуємо серветками або паперовими рушниками. Наливаємо олії приблизно на один сантиметр. Картоплю викладаємо в один шар і готуємо на максимальному вогні близько п’яти хвилин. Не забуваємо перевертати бульби.
3. На цьому етапі робимо мінімальний вогонь, накриваємо кришкою і готуємо ще хвилин 15 або 20.
4. У цей час дрібно нарізаємо зелень і часник. Готову картоплю приправляємо, додаємо туди часник, вимикаємо плиту й залишаємо під кришкою ще кілька хвилин. Так вона просочиться пікантним смаком і ароматом.
Перекладаємо картоплю в тарілку, посипаємо зеленню та подаємо. Це прекрасний спосіб, як смажити молоду картоплю.
Стрімінговий гігант Netflix представив офіційний трейлер другої частини другого сезону популярного серіалу "Венздей", який уже…
Ароматизовані йогурти - популярний продукт на полицях супермаркетів, який часто сприймається як здорова альтернатива солодощам.…
Після знесення ринку ТОВ «Культурний центр “АССОЛЬ”» звернулося до міської ради з клопотанням про дозвіл…
У Дніпропетровській області оперативники карного розшуку поліції розкрили вбивство 57-річного жителя Дніпра. Про це повідомили…
Деякі люди мають здатність відпускати образи і не тримати зла. Вони розуміють цінність внутрішнього спокою…
Пасажири популярного поїзда з Одеси до Дніпра повідомили, що у ніч з 13 на 14…