Ми підібрали апетитний рецепт, який стане вашим улюбленим – кабачки в томаті на зиму. Для приготування бажано брати молоді плоди з м’якою шкіркою. У старих потрібно видалити насіння. Томатний сік за бажанням можна замінити на звичайний або гострий кетчуп – вийде не менш смачно. Зазначеної кількості достатньо приблизно на дві банки об’ємом 0,5 л.
Вам знадобляться продукти:
1. Кабачки та помідори ретельно промити. Томати подрібнити блендером, м’ясорубкою або соковижималкою, а потім процідити сік через дрібне сито. Можна також купити томатний сік у готовому вигляді. Довести рідину до кипіння.
2. Кабачки нарізати кубиком або довгастими пластами – як вам більше подобається. Викласти в киплячий соус і влити олію та всі спеції. Готувати на невеликому вогні під кришкою 30 хвилин. Потім додати подрібнений часник і оцет, а також бажану кількість чилі. Готувати ще 15 хвилин.
3. Готові гарячі кабачки з кетчупом на зиму потрібно одразу розкласти по ємностях. Банки стерилізувати бажано, але необов’язково. Закрутіть, переверніть, укрийте товстою ковдрою і дайте охолонути.
У Дніпропетровській області оперативники карного розшуку поліції розкрили вбивство 57-річного жителя Дніпра. Про це повідомили…
Деякі люди мають здатність відпускати образи і не тримати зла. Вони розуміють цінність внутрішнього спокою…
Пасажири популярного поїзда з Одеси до Дніпра повідомили, що у ніч з 13 на 14…
У Дніпропетровській області викрили організовану злочинну групу, яка незаконно вирубувала дерева у Синельниківському районі. Очолив…
Відносно водія-поліцейського, через необережність якого пошкоджено вісім транспортних засобів, розпочато службове розслідування. Встановлено, що працівник…
У господарствах усіх форм власності Кам’янського району завершено збирання врожаю ранніх зернових та технічних культур.…