Ми підібрали апетитний рецепт, який стане вашим улюбленим – кабачки в томаті на зиму. Для приготування бажано брати молоді плоди з м’якою шкіркою. У старих потрібно видалити насіння. Томатний сік за бажанням можна замінити на звичайний або гострий кетчуп – вийде не менш смачно. Зазначеної кількості достатньо приблизно на дві банки об’ємом 0,5 л.
Вам знадобляться продукти:
1. Кабачки та помідори ретельно промити. Томати подрібнити блендером, м’ясорубкою або соковижималкою, а потім процідити сік через дрібне сито. Можна також купити томатний сік у готовому вигляді. Довести рідину до кипіння.
2. Кабачки нарізати кубиком або довгастими пластами – як вам більше подобається. Викласти в киплячий соус і влити олію та всі спеції. Готувати на невеликому вогні під кришкою 30 хвилин. Потім додати подрібнений часник і оцет, а також бажану кількість чилі. Готувати ще 15 хвилин.
3. Готові гарячі кабачки з кетчупом на зиму потрібно одразу розкласти по ємностях. Банки стерилізувати бажано, але необов’язково. Закрутіть, переверніть, укрийте товстою ковдрою і дайте охолонути.
У Кам’янському 22 листопада пройде відкритий турнір «OPEN OYAMA CUP» з Кіокушин карате у розділі куміте…
Міжнародна організація з міграції (МОМ), Агентство ООН з питань міграції, Представництво в Україні, запрошує українські…
13 листопада в Кам’янському заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства провів черговий прийом громадян. До…
Днями інспектори КП КМР "Благоустрій" провели чергову щотижневу інспекцію по місту з метою перевірки санітарного…
В Україні у третій декаді листопада може бути сильне похолодання. Одна з численних моделей прогнозування показує,…
5 листопада в Дніпровському державному університеті відбулися вибори голови студентського парламенту. За право очолити студентське…