Ми підібрали апетитний рецепт, який стане вашим улюбленим – кабачки в томаті на зиму. Для приготування бажано брати молоді плоди з м’якою шкіркою. У старих потрібно видалити насіння. Томатний сік за бажанням можна замінити на звичайний або гострий кетчуп – вийде не менш смачно. Зазначеної кількості достатньо приблизно на дві банки об’ємом 0,5 л.
Вам знадобляться продукти:
1. Кабачки та помідори ретельно промити. Томати подрібнити блендером, м’ясорубкою або соковижималкою, а потім процідити сік через дрібне сито. Можна також купити томатний сік у готовому вигляді. Довести рідину до кипіння.
2. Кабачки нарізати кубиком або довгастими пластами – як вам більше подобається. Викласти в киплячий соус і влити олію та всі спеції. Готувати на невеликому вогні під кришкою 30 хвилин. Потім додати подрібнений часник і оцет, а також бажану кількість чилі. Готувати ще 15 хвилин.
3. Готові гарячі кабачки з кетчупом на зиму потрібно одразу розкласти по ємностях. Банки стерилізувати бажано, але необов’язково. Закрутіть, переверніть, укрийте товстою ковдрою і дайте охолонути.
Про черговий етап розповів мер Андрій Білоусов. "Провів онлайн-нараду з представниками Міжнародного благодійного фонду «Карітас…
На урочистому відкритті побував мер Андрій Білоусов. "З нагоди Дня Конституції України, разом із начальником…
З 19 по 22 червня в місті Пула, Хорватія - справжній перлині серед курортів адріатичного…
Завдяки підтримці міського голови Андрія Білоусова, Мобільний ЦНАП продовжує свою роботу в Кам’янському, забезпечуючи мешканцям…
Український співак Володимир Дантес повідомив про кардинальні зміни в професійному житті. Виконавець у фотоблогу заявив, що віднедавна…
На одному із приватних підприємств Кам'янського виготовили скульптуру, яку відправлять до США на всесвітньо відомий…