Сьогодні розглянемо, як швидко приготувати хачапурі на сковорідці.
Цей варіант розрахований на кілька порцій. Щоб приготувати ліниві хачапурі на кефірі, беремо:
1. Для початку натираємо сир. Кефір наливаємо в миску і додаємо до нього сіль, цукор, олію та яйце. Просіваємо туди борошно з содою і замішуємо м’яке тісто.
2. Ділимо його на чотири частини та розкачуємо їх на товсті коржі. У центр них викладаємо сулугуні. Збираємо краї тіста до центру та защипуємо. Далі їх потрібно злегка приплюснути руками, формуючи круглі хачапурі, завтовшки близько 0,5 см.
3. Готуємо коржі під кришкою на повільному вогні по п’ять-шість хвилин з кожного боку. Наостанок змащуємо їх вершковим маслом.
Про це повідомив міський голова Андрій Білоусов. "Разом із керівником благодійного фонду «Осоння України» Олександром…
У найскладніші часи підприємства Метінвесту – сталева опора економіки України. Цьогоріч за підсумками дев’яти місяців…
Деталі повідомив міський голова Андрій Білоусов. "Розпочали підготовку проєкту з реконструкції та будівництва зупинкових комплексів…
З нагоди Всесвітнього дня боротьби з цукровим діабетом представники громадської організації «Бджола» та медичні фахівці…
14 та 15 листопада у Дніпрі проходив Чемпіонат Дніпропетровської області з художньої гімнастики. У змаганнях…
Історії людей, які змінюють життя навколо себе, народжуються з мрії. Саме так сталося з пані…