Такий рецепт чудово підходить для гурманів – коренеплід набуває незвичайного пікантного присмаку, прекрасно поєднується і з м’ясом, і з рибою.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Бульби перед приготуванням потрібно ретельно промити і відкинути на друшляк.
2. Потім поставити на плиту широку сковороду, змащену олією, і розігріти її. Викласти картоплю й обсмажувати під кришкою 10 хвилин. Кожні п’ять хвилин потрібно струшувати сковороду, щоб скоринка утворювалася рівномірно.
3. В окремій ємності змішайте мед, подрібнений часник і соєвий соус. Картоплю викласти в ємність для запікання і, полив соусом, відправити в духовку ще на 10-15 хвилин. Періодично потрібно відкривати духовку і поливати соусом картоплю. Наприкінці приготування готову вечерю можна посипати кунжутом.
За підозрою у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень поліцейські Дніпра затримали 40-річного містянина. Через ревнощі до…
Актори культового ситкому "Друзі" почали оплакувати свого колегу Меттью Перрі задовго до його смерті, оскільки він дуже…
З 6 по 10 серпня в Києві відбувся Чемпіонат України з академічного веслування серед юнаків…
СБУ затримала російського інформатора, який шпигував за підрозділами ППО та військовими ешелонами на Дніпропетровщині. Контррозвідка…
У Дніпрі 11 серпня на Успенській площі сталася ДТП. Там Nissan Leaf зіштовхнувся з мотоциклом.…
Про це повідомив міський голова Андрій Білоусов. "4 серпня в бою поблизу населеного пункту Зарічне…