Такий рецепт чудово підходить для гурманів – коренеплід набуває незвичайного пікантного присмаку, прекрасно поєднується і з м’ясом, і з рибою.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Бульби перед приготуванням потрібно ретельно промити і відкинути на друшляк.
2. Потім поставити на плиту широку сковороду, змащену олією, і розігріти її. Викласти картоплю й обсмажувати під кришкою 10 хвилин. Кожні п’ять хвилин потрібно струшувати сковороду, щоб скоринка утворювалася рівномірно.
3. В окремій ємності змішайте мед, подрібнений часник і соєвий соус. Картоплю викласти в ємність для запікання і, полив соусом, відправити в духовку ще на 10-15 хвилин. Періодично потрібно відкривати духовку і поливати соусом картоплю. Наприкінці приготування готову вечерю можна посипати кунжутом.
В екологічному заході взяв участь міський голова Андрій Білоусов. "У різних районах Кам’янського тривають заходи…
Днями до Центру життєстійкості на базі Центру молодіжних ініціатив Кам'янського завітали представники Програми «Партнерство за…
Поліція м. Кривий Ріг затримала підозрювану у пограбуванні жінки. Фігурантка схопила сумку з особистими речами…
У Центральній міській бібліотеці ім. Тараса Шевченка відбулося чергове засідання клубу краєзнавців, де говорили про…
“У ритмі України” — концерт, який дозволить заново відкрити для себе дивовижний світ української музики.30…
Департаментом житлово-комунального господарства та будівництва Кам’янської міської ради за період з 07.11.2025 по 14.11.2025 було…