Такий рецепт чудово підходить для гурманів – коренеплід набуває незвичайного пікантного присмаку, прекрасно поєднується і з м’ясом, і з рибою.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Бульби перед приготуванням потрібно ретельно промити і відкинути на друшляк.
2. Потім поставити на плиту широку сковороду, змащену олією, і розігріти її. Викласти картоплю й обсмажувати під кришкою 10 хвилин. Кожні п’ять хвилин потрібно струшувати сковороду, щоб скоринка утворювалася рівномірно.
3. В окремій ємності змішайте мед, подрібнений часник і соєвий соус. Картоплю викласти в ємність для запікання і, полив соусом, відправити в духовку ще на 10-15 хвилин. Періодично потрібно відкривати духовку і поливати соусом картоплю. Наприкінці приготування готову вечерю можна посипати кунжутом.
29 вересня в Кіноконцертному залі «МИР» відбувся урочистий захід з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек. Цей…
Ввечері 30 вересня росіяни атакували Дніпро безпілотниками. У місті пролунало кілька вибухів. Виникли пожежі. Попередньо, є…
Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими спільно з проєктом Dovidka.info від ДУ «Центр стратегічних комунікацій…
Театр ім. Лесі Українки виступив із гастролями у Дніпрі. Наші актори перезентували виставу «Матінка Кураж…
27 вересня у Кам’янському на спортивній арені СК «Прометей» відбувся кубок міста з черліденгу, який…
Співак Макс Барських представив нову українськомовну пісню і зробив важливу заяву. Автор композиції "Буде весна", що на…