Ми поцікавились, що приготувати на святкову вечерю, щоб порадувати рідних. Цей рецепт не вимагає особливих кулінарних навичок або дорогих продуктів. Він обігрує обидві назви свята – Горіховий і Хлібний Спас. Ми публікуємо солоний варіант хліба, але за бажанням можна вмішати банани та мед.
Перелік інгредієнтів:
1. У підігрітій воді розчинити дріжджі з цукром. Борошно просіяти і поступово влити опару, розмішуючи тісто.
2. Додати олію і сіль, вимішувати руками, поки не вийде м’яке липке тісто. Накрити харчовою плівкою і залишити на півгодини. Після цього потрібно ще двічі обім’яти тісто руками і вистоювати тридцять хвилин під плівкою.
3. Готову основу розкачати на столі в тонкий прямокутник і посипати рубаними горіхами. Розім’яти руками, щоб виріб вийшов однорідним.
4. Викласти в змащену олією форму для випічки та почекати ще дві години. Зробіть у хлібі розріз ножем і випікайте 50 хвилин за 200°.
Зберігається хліб із горіхами 2-3 дні в паперовій обгортці. Потім випічку можна засушити в духовці та зробити грінки.
У вівторок, 30 вересня, у Кривому Розі на мікрорайоні Гірницькому легковий автомобіль Daewoo Lanos врізався…
29 вересня в Кіноконцертному залі «МИР» відбувся урочистий захід з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек. Цей…
Ввечері 30 вересня росіяни атакували Дніпро безпілотниками. У місті пролунало кілька вибухів. Виникли пожежі. Попередньо, є…
Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими спільно з проєктом Dovidka.info від ДУ «Центр стратегічних комунікацій…
Театр ім. Лесі Українки виступив із гастролями у Дніпрі. Наші актори перезентували виставу «Матінка Кураж…
27 вересня у Кам’янському на спортивній арені СК «Прометей» відбувся кубок міста з черліденгу, який…