Ми поцікавились, що приготувати на святкову вечерю, щоб порадувати рідних. Цей рецепт не вимагає особливих кулінарних навичок або дорогих продуктів. Він обігрує обидві назви свята – Горіховий і Хлібний Спас. Ми публікуємо солоний варіант хліба, але за бажанням можна вмішати банани та мед.
Перелік інгредієнтів:
1. У підігрітій воді розчинити дріжджі з цукром. Борошно просіяти і поступово влити опару, розмішуючи тісто.
2. Додати олію і сіль, вимішувати руками, поки не вийде м’яке липке тісто. Накрити харчовою плівкою і залишити на півгодини. Після цього потрібно ще двічі обім’яти тісто руками і вистоювати тридцять хвилин під плівкою.
3. Готову основу розкачати на столі в тонкий прямокутник і посипати рубаними горіхами. Розім’яти руками, щоб виріб вийшов однорідним.
4. Викласти в змащену олією форму для випічки та почекати ще дві години. Зробіть у хлібі розріз ножем і випікайте 50 хвилин за 200°.
Зберігається хліб із горіхами 2-3 дні в паперовій обгортці. Потім випічку можна засушити в духовці та зробити грінки.
У Павлограді винесли вирок жінці, яка поранила ножем чоловіка у стані алкогольного сп'яніння. Про це…
Вночі та під ранок у Дніпрі на проспекті Івана Мазепи сталися два інциденти з припаркованими…
Про урочисте нагородження розповіла заступник голови Дніпропетровської ОВА Ірина Грицай. "20 молодих людей з Дніпропетровщини…
Стрімінговий гігант Netflix представив офіційний трейлер другої частини другого сезону популярного серіалу "Венздей", який уже…
Ароматизовані йогурти - популярний продукт на полицях супермаркетів, який часто сприймається як здорова альтернатива солодощам.…
Після знесення ринку ТОВ «Культурний центр “АССОЛЬ”» звернулося до міської ради з клопотанням про дозвіл…