Готується ця ікра з баклажанів швидко, а результат перевершує всі очікування. Завдяки зернам граната страва має дуже яскравий вигляд, а тому матиме гарний вигляд на святковому столі.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Духовку нагріваємо до 220 градусів. Баклажани миємо, обсушуємо і запікаємо до м’якості. На це піде до 20 хвилин.
2. Поки вони будуть остигати, чистимо і подрібнюємо цибулю з часником. Зелень дрібно рубаємо, а горіхи обсмажуємо на сухій сковорідці та крупно нарізаємо.
3. Баклажани чистимо і нарізаємо на невеликі шматочки, складаємо їх у миску. Туди ж додаємо часник, цибулю, зелень і горіхи. Приправляємо спеціями і гранатовим соком доводимо до потрібної консистенції.
4. Добре перемішану ікру перед подачею прикрашаємо зернами граната.
Про це розповіла Лариса Биданцева, керівник Кам’янської станції обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини…
Стримінговий сервіс Netflix показав перший трейлер соціальної драми "Стів" (Steve), головну роль у якій виконав…
Кілька тижнів тому ми повідомляли, що директор київської школи №210 Дмитро Ламза написав заяву на…
22 серпня у Лівобережному парку відпочинку Кам’янського відбудеться святковий культурно-патріотичний захід “Незалежність у наших серцях”,…
У понеділок, 18 серпня, у Дніпрі на Набережній Заводській, біля АЗС WOG, сталася ДТП. Там…
Український режисер Алан Бадоєв зняв новий кліп на пісню Mine співака Макса Барських. Відео вийшло на всіх майданчиках…