Готується ця ікра з баклажанів швидко, а результат перевершує всі очікування. Завдяки зернам граната страва має дуже яскравий вигляд, а тому матиме гарний вигляд на святковому столі.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Духовку нагріваємо до 220 градусів. Баклажани миємо, обсушуємо і запікаємо до м’якості. На це піде до 20 хвилин.
2. Поки вони будуть остигати, чистимо і подрібнюємо цибулю з часником. Зелень дрібно рубаємо, а горіхи обсмажуємо на сухій сковорідці та крупно нарізаємо.
3. Баклажани чистимо і нарізаємо на невеликі шматочки, складаємо їх у миску. Туди ж додаємо часник, цибулю, зелень і горіхи. Приправляємо спеціями і гранатовим соком доводимо до потрібної консистенції.
4. Добре перемішану ікру перед подачею прикрашаємо зернами граната.
Міський голова Андрій Білоусов перебуває з офіційним візитом у місті Вупперталь, Федеративна Республіка Німеччина. "Наше…
Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак. "До настання холодів інспектуємо Пункти незламності. Їх в…
Вдень 3 жовтня надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на автошляху Н-08 «Бориспіль - Маріуполь» поблизу…
У КЗ "Дитячий екологічний центр" КМР нагородили переможців конкурсу есе про історію та майбутнє екологічної…
У Кривому Розі у Південному водосховищі виявили труп чоловіка. Про це повідомляє "Відомо" з посиланням на "Свої.…
Стримінговий сервіс Netflix презентував перший офіційний тизер нового комедійного фільму "Люди, яких ми зустрічаємо у відпустці". Він заснований…