Цей рецепт ідеально підійде для любителів сиру.
Для приготування смачної закуски беремо:
1. Кабачки нарізаємо тонко – до 0,5 сантиметра. Посипаємо їх сіллю і даємо стекти зайвій волозі.
2. У мисці збиваємо яйця із сіллю. Потім вмішуємо туди сметану і приблизно половину борошна (60-70 грамів). Додаємо натертий сир і перемішуємо.
3. Решту борошна пересипаємо в тарілку. Слайси кабачка обвалюємо в борошні, а потім вмочуємо в кляр. Обсмажуємо на олії до золотистості.
На готові кабачки в клярі можна за бажанням видавити трохи часнику через прес.
Про це повідомив в.о. голови ОВА Владислав Гайваненко. "В області продовжується розробка місцевих планів управління…
Дніпропетровщина: оновлені графіки відключень на 26 листопада
«Нова пошта» з 1 грудня піднімає тарифи на основні послуги, повідомила пресслужба пошти. Серед основних…
З 21 по 24 листопада в Ужгороді пройшов ХХ Ювілейний Всеукраїнський турнір з художньої гімнастики…
Прикордонники на українсько-румунському кордоні затримали групу чоловіків, які намагалися незаконно перетнути державний кордон. Серед них…
Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук. "В області працювали наші сили ППО.…