Цей рецепт ідеально підійде для любителів сиру.
Для приготування смачної закуски беремо:
1. Кабачки нарізаємо тонко – до 0,5 сантиметра. Посипаємо їх сіллю і даємо стекти зайвій волозі.
2. У мисці збиваємо яйця із сіллю. Потім вмішуємо туди сметану і приблизно половину борошна (60-70 грамів). Додаємо натертий сир і перемішуємо.
3. Решту борошна пересипаємо в тарілку. Слайси кабачка обвалюємо в борошні, а потім вмочуємо в кляр. Обсмажуємо на олії до золотистості.
На готові кабачки в клярі можна за бажанням видавити трохи часнику через прес.
У серпні в Кам'янському розпочалося облаштування нових трамвайних зупинок на житловому масиві Черемушки. Поступово будуть…
У Камʼянському закінчився суд над 44-річним чоловіком, який ґвалтував та розбещував одразу трьох неповнолітніх дітей.…
Прокурори Криворізької центральної окружної прокуратури у межах кримінального провадження викрили та припинили діяльність 4 шахрайських…
За фактом наруги над могилою військовослужбовця поліцейські Дніпра відкрили кримінальне провадження. 9 жовтня до поліції…
Департаментом житлово-комунального господарства та будівництва Кам’янської міської ради за період з 03.10.2025 по 09.10.2025 було…
У Дніпропетровській області чоловік 467 разів за три дні телефонував на лінію «103». Він скаржився…