Цей рецепт ідеально підійде для любителів сиру.
Для приготування смачної закуски беремо:
1. Кабачки нарізаємо тонко – до 0,5 сантиметра. Посипаємо їх сіллю і даємо стекти зайвій волозі.
2. У мисці збиваємо яйця із сіллю. Потім вмішуємо туди сметану і приблизно половину борошна (60-70 грамів). Додаємо натертий сир і перемішуємо.
3. Решту борошна пересипаємо в тарілку. Слайси кабачка обвалюємо в борошні, а потім вмочуємо в кляр. Обсмажуємо на олії до золотистості.
На готові кабачки в клярі можна за бажанням видавити трохи часнику через прес.
Невідомий чоловік зупиняв перехожих, цілився в них з арбалета і задавав політичні питання. Про це…
Британська акторка, зірка серіалу «Дивні дива», Міллі Боббі Браун разом із чоловіком Джейком Бон Джові, сином легендарного Джона Бон…
У центральній бібліотеці Кам’янського відбулося чергове засідання краєзнавчого товариства, присвячене темі «Культурне життя Кам’янського в…
Ученицю художньої школи імені Роберта Лісовського міста Кам’янського Орину Лук’янову відзначили високою нагородою на IV…
Мешканець Дніпропетровської області заблукав у лісі біля кордону з Румунією та міг загинути, однак його…
Про це повідомив мер міста Андрій Білоусов. "Дитинство – це час мрій і сподівань, які…