Цей рецепт найкраще випробувати влітку або восени, коли у вільному доступі свіжі овочі. Тоді взимку ви обов’язково подякуєте собі за роботу, адже в холоди такої ароматної страви не зварити.
Ця заготівля сподобається тим, хто не любить буряк. Попри його відсутність, борщ все одно вийде ароматним і насиченим червоним.
Список інгредієнтів:
1. Усі овочі ретельно вимийте та подрібніть: цибулю та перець – кубиком, моркву – на тертку. Із томатів зробіть пюре. Перекладіть усі інгредієнти, крім оцту, в каструлю, перемішайте. На невеликій потужності під кришкою тушкуйте 50 хвилин.
2. За дві хвилини до закінчення варіння додайте оцет. Поки борщова заправка на зиму без буряка гаряча, розкладіть доверху по стерильних банках.
Поліцейські м. Зеленодольськ скерували обвинувальний акт до суду відносно наркозбувача. Місцевий житель уже притягувався до…
Про це повідомив в.о голови ОВА Владислав Гайваненко. "Два райони області були атаковані ворогом. На…
У Кривому Розі на Соцмісті стався інцидент, що вразив місцевих мешканців жорстокістю та байдужістю. Просто…
♈ Овен Сьогодні день, коли ваші слова мають надзвичайну вагу. Вранці ви можете відчути приплив…
Павлоградські правоохоронці розшукують 13-річну Анастасію Міріну. 4 грудня дівчина пішла з лікарні в Павлограді та…
У четвер, 4 грудня, у Дніпрі на перехресті проспекту Олександра Поля та вулиці Ульянівської сталася…