Цей рецепт найкраще випробувати влітку або восени, коли у вільному доступі свіжі овочі. Тоді взимку ви обов’язково подякуєте собі за роботу, адже в холоди такої ароматної страви не зварити.
Ця заготівля сподобається тим, хто не любить буряк. Попри його відсутність, борщ все одно вийде ароматним і насиченим червоним.
Список інгредієнтів:
1. Усі овочі ретельно вимийте та подрібніть: цибулю та перець – кубиком, моркву – на тертку. Із томатів зробіть пюре. Перекладіть усі інгредієнти, крім оцту, в каструлю, перемішайте. На невеликій потужності під кришкою тушкуйте 50 хвилин.
2. За дві хвилини до закінчення варіння додайте оцет. Поки борщова заправка на зиму без буряка гаряча, розкладіть доверху по стерильних банках.
Сьогодні, 20 жовтня, Науковий ліцей ім. Анатолія Лигуна відзначає славетний ювілей – 35 років з…
Деяким людям вдається зберігати позитивний настрій навіть у найскладніших ситуаціях. Астрологи виділили три знаки Зодіаку,…
У Дніпрі на Новокримській стався конфлікт між містянами та військовослужбовцями ТЦК. Його зафільмували та виклали…
На Синельниківщині Дніпропетровської області під час польових робіт на одному з полів виявили ворожий "шахед",…
Про це повідомили у КП "Транспорт". "До уваги пасажирів, що користуються трамвайним маршрутом №3! 20.10.2025р…
До Всесвітнього дня паліативної та хоспісної допомоги представники Громадської організації «Бджола» відвідали хоспісне відділення Міської…