Цей рецепт найкраще випробувати влітку або восени, коли у вільному доступі свіжі овочі. Тоді взимку ви обов’язково подякуєте собі за роботу, адже в холоди такої ароматної страви не зварити.
Ця заготівля сподобається тим, хто не любить буряк. Попри його відсутність, борщ все одно вийде ароматним і насиченим червоним.
Список інгредієнтів:
1. Усі овочі ретельно вимийте та подрібніть: цибулю та перець – кубиком, моркву – на тертку. Із томатів зробіть пюре. Перекладіть усі інгредієнти, крім оцту, в каструлю, перемішайте. На невеликій потужності під кришкою тушкуйте 50 хвилин.
2. За дві хвилини до закінчення варіння додайте оцет. Поки борщова заправка на зиму без буряка гаряча, розкладіть доверху по стерильних банках.
У липні у конвертерному цеху Каметсталі завершили комплекс капітальних ремонтів основного обладнання, за обсягами і…
Українські та чеські правоохоронці спільно провели спецоперацію. Вони зупинили діяльність мережі шахрайських кол-центрів. Слідчі з’ясували,…
Американська співачка Леді Гага представила моторошний новий сингл The Dead Dance для другого сезону серіалу "Венздей" (Wednesday)…
З 1 вересня 2025 року виконуючим обов’язки директора КЗ «Дитячо-юнацька спортивна школа №2» КМР призначено…
Світ магії повертається! Театр ім. Лесі Українки запрошує на прем’єру шоу “ДивоVision 2” від Magic Brothers. Після…
За пограбування містянина у Кам’янському перед судом постане 25-річний чоловік. Правоохоронці завершили досудове розслідування та…