Традиція спільного ліплення вареників чи пельменів завжди була частиною української культури. Вона поєднує людей за столом, перетворює звичайну роботу на свято єдності. У Кам’янському ця традиція набула нового змісту: кулінарний процес став не лише теплим спогадом із дитинства, а й символом підтримки воїнів, які щодня боронять країну.
Особливої атмосфери додав відомий шеф-кухар Юрій Грицай, знаний за програмою “МХП — Поруч” та телепроєктом “Старосвітська кухня України”.
Організаторкою акції стала Ольга Пометун, а до події долучилися корпорація МХП, “МХП-Оріль-Лідер”, фонд МХП-Громаді та благодійний фонд “Об’єднані Добром”. Завдяки їхній співпраці кулінарний рекорд перетворився на справжнє культурне свято, де кожен відчув свою причетність до великої спільної справи.
Про це повідомив мер міста Андрій Білоусов. "Разом із керівником благодійного фонду «Осоння України» Олександром…
Про це повідомила директор департаменту освіти Кам'янського. "Плідний тиждень роботи волонтерського хабу освітян. Факт передачі…
Інсайдерську інформацію опублікували у соцмережі Обласний інформаційний. "Є така інформація, і вона вже підтверджується з…
За інформацією, наданою Кам’янським районним управлінням поліції ГУ Національної поліції в Дніпропетровській області, на території Кам’янської…
Наразі не очікується, що в Україні у найближчі кілька днів ситуація з електропостачанням значно покращиться. Про це заявив очільник…
З 01 жовтня Пенсійний фонд України автоматично провів перепризначення житлових субсидій для домогосподарств, які вже є отримувачами…