Приготування страви не займе багато часу і не потребує особливих навичок. А результат такий смачний, що десерт можна їсти кілограмами і навіть не помітити.
В основі солодощів сметанне желе – таке ж, як у торті Бите скло. Сметану краще брати не дуже жирну, інакше десерт буде занадто “важким”. Готувати страву можна як у великій формі, так і в порційних склянках.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Горіхи промити і висушити, а чорнослив замочити в окропі на 10 хвилин. Желатин залити в холодній воді, перемішати і залишити на 15 хвилин, щоб набряк. Чорнослив дрібно нарізати, а горіхи нарізати будь-яким чином.
2. Сметану змішати з цукром за допомогою вінчика, поки останній повністю не розчиниться. Кількість цукру можна зменшити, якщо любите не дуже солодкі десерти. Воду з желатином злегка підігріти в мікрохвильовці (але не кип’ятити). Тонким струменем влити в сметанну суміш. Вмішати горіхи з чорносливом.
Також за бажанням можна додавати інші сухофрукти, шматочки шоколаду, фрукти, або змішати сметану з ложкою какао. Експериментуйте зі смаками, поки не знайдете ідеальний десерт.
Скульптурна композиція "Душа Кам'яної Могили" – голос із окупації пролунав у Львові! Виставка «Спочатку було…
Відомий співак Дмитро Волканов презентував новий кліп "Сімейний альбом", де з ним знялися його батьки та кохана.…
На Дніпропетровщині поліцейські затримали чоловіка, причетного до посіву плантації з коноплями. Під час проведення оперативних…
Співробітники Дніпропетровського обласного центру контролю та профілактики захворювань Міністерства охорони здоров'я України провели планову перевірку…
В Україні збільшать доплату вчителям на прифронтових територіях. Відтепер вони отримуватимуть по 4 тисячі гривень…
Поліцейські Кам’янського встановлюють місцезнаходження безвісти зниклої 88-річної Віри Некраси. 3 жовтня близько 15:00 літня жінка…