Це максимально простий варіант знаменитих булочок із корицею. Простіше буде тільки купити готові.
Інгредієнти:
1. Тісто розморожуємо за інструкцією. Розкачуємо, з’єднуючи два аркуші в один довгий.
2. Масло розтоплюємо, а цукор із корицею перемішуємо в окремій піалі. Змащуємо маслом тісто і посипаємо ароматною начинкою. Згортаємо рулет і ріжемо його на однакові шматочки.
3. Пергаментом вистилаємо дно форми і викладаємо булочки на відстані одна від одної. Злегка сплюскуємо їх і прибираємо на 30 хвилин у тепле місце. Випікаємо 20 хвилин за температури 180 градусів.
4. У цей час робимо крем. Збиваємо вершковий сир, вершки та пудру. Густоту крему регулюйте вершками на свій розсуд. Сінабони змащуємо ще гарячими.
Серед головних прем'єр 27 листопада 2025 року в кінотеатрах України – сімейна анімація "Зоотрополіс 2"…
Зранку середи, 26 листопада, у соцмережах з’явилося повідомлення, що на житловому масиві Лівобережний-3 автомобіль в’їхав…
Внаслідок чергової нічної атаки Росії на Україну 25 листопада, під час якої постраждали, зокрема, й енергетичні об’єкти, виникло питання…
У середу, 26 листопада, у Кривому Розі на вулиці Микола Світальського стався трагічний інцидент. Там…
Правоохоронці спільно з фахівчинями мобільної бригади та представниками громадської організації «Мартін-клуб» провели вуличну акцію, під…
Криворізькі поліцейські спільно з кіберполіцією встановили та задокументували протиправну діяльність жінки, яка телефонувала громадянам і…