Це максимально простий варіант знаменитих булочок із корицею. Простіше буде тільки купити готові.
Інгредієнти:
1. Тісто розморожуємо за інструкцією. Розкачуємо, з’єднуючи два аркуші в один довгий.
2. Масло розтоплюємо, а цукор із корицею перемішуємо в окремій піалі. Змащуємо маслом тісто і посипаємо ароматною начинкою. Згортаємо рулет і ріжемо його на однакові шматочки.
3. Пергаментом вистилаємо дно форми і викладаємо булочки на відстані одна від одної. Злегка сплюскуємо їх і прибираємо на 30 хвилин у тепле місце. Випікаємо 20 хвилин за температури 180 градусів.
4. У цей час робимо крем. Збиваємо вершковий сир, вершки та пудру. Густоту крему регулюйте вершками на свій розсуд. Сінабони змащуємо ще гарячими.
Про це повідомив міський голова Андрій Білоусов. Зустрівся з представницями Фонду «Партнерство за сильну Україну»…
Дніпропетровською обласною прокуратурою за дорученням Офісу Генерального прокурора забезпечено екстрадицію в Україну особи, підозрюваної у створенні…
Департамент муніципальних послуг та регуляторної політики Кам’янської міської ради інформує про запуск освітньо-менторського проєкту «Академія нових…
На трасі Дніпро-Кривий Ріг, біля села Миколаївка, сталася аварія. Там зіштовхнулись дві вантажівки MAN та…
Поліцейські м. Синельникове повідомили чоловікові про підозру у вбивстві жінки. Тіло потерпілої з численними тілесними…
Стрімінговий сервіс HBO Max показав перший трейлер серіалу "Лицар семи королівств" (A Knight of the Seven Kingdoms),…