Такі страви дуже виручають, адже їх можна зробити за лічені хвилини, а результат перевершить усі очікування.
Ми підібрали рецепт приготування люля кебабу у лаваші, який приготувати не складно і досить швидко.
Це дуже смачна, ароматна страва, яка варта витрачених зусиль.
Інгредієнти:
1. Дві цибулі нарізаємо дуже тонкими півкільцями. Розділяємо їх, поміщаємо в піалу, посипаємо цукром і поливаємо оцтом. Залишаємо маринуватися.
2. Зі свинини робимо фарш. Цибулину, часник і кілька гілочок зелені, що залишилися, перебиваємо в блендері та додаємо в м’ясо разом зі спеціями. Маса має бути ароматною та пряною.
3. Фарш добре перемішуємо. Якщо буде занадто щільним, можна влити дві-три столові ложки холодної води.
4. В ідеалі фаршу потрібно трохи настоятися, але можна пропустити цей крок. Формуємо кебаби довжиною близько 10 сантиметрів і діаметром близько трьох. Ліпити простіше змочуючи руки холодною водою.
5. На будь-якому грилі або сковороді з ребристим дном обсмажуємо кебаби з усіх боків до готовності.
6. У цей час нарізаємо зелень і промиваємо мариновану цибулю від надлишків оцту. Віджимаємо її, злегка підсолюємо і змішуємо із зеленню.
7. Тепер готуємо сам кебаб у лаваші. Листи треба розрізати на частини, розміром у дві долоні. На лаваші викладаємо по столовій ложці цибулі із зеленню, кебаб і загортаємо.
Подавати можна одразу або залишивши полежати, щоб лаваш просочився соковитим соком і ароматом м’яса.
У Театрі ім. Лесі Українки 14 жовтня розпочали роботу над новим дуже цікавим проєктом –…
Учорашні панічні заклики «терміново набирати воду», поширені в деяких великих пабліках Кам’янського, завдали більше шкоди,…
Трагічну новину повідомив міський голова Андрій Білоусов. "20 травня 2024 року в бою поблизу населеного…
У квітні цього року вийшла пригодницька комедія "Minecraft: Фільм", яку розкритикували за сюжет та гумор. Однак…
Деталі повідомив Голова Кам’янської районної ради Максим Чехута. "Цього тижня маю честь працювати разом із…
Деталі розповів мер міста Андрій Білоусов. "Сьогодні провів засідання штабу з початку опалювального сезону.Відповідно до…