У соціальній мережі TikTok завірусився ролик користувачки під ніком nisenitnitsia. Дівчина показала, як вона готує жульєн – рецепт зібрав 30 тисяч лайків, а понад 40 тисяч людей додали його до себе в закладки. Спробуйте і ви зробити жульєн із грибами та куркою в лаваші – впевнені, вам точно сподобається.
Інгредієнти:
1. Спочатку вам потрібно очистити цибулю, вимити її та нарізати дрібними кубиками. Так само точно вчинити з грибами та куркою.
2. На сковороду, змащену олією, викласти цибулю, обсмажити до золотистого кольору. Потім додати гриби, довести до готовності, висипати в глибоку тарілку. Не змащуючи сковорідку олією знову, викласти м’ясо, готувати 5 хвилин, потім посипати спеціями для курки і смажити до золотистої скоринки.
3. З’єднати в сковороді м’ясо з грибами, всипати борошно, перемішати, посолити, влити вершки, натерти мускатний горіх. Помішуючи лопаткою, готувати до випаровування вершків.
4. На стіл викласти лист лаваша, помістити всередину начинку з курки та грибів, поруч розмістити тертий сир. Згорнути лаваш конвертиком, практично як шаурму, обваляти в яєчних жовтках і сухарях панко.
5. Розмістити жульєн у лаваші на деку, застеленому пергаментним папером, випікати в розігрітій до 180 градусів духовці 15 хвилин.
20 листопада у Кам'янському розпочнеться Чемпіонат України з шашок-64. Захід організовано Міністерством молоді та спорту…
У жовтні Дніпропетровська область очолила загальноукраїнський рейтинг за кількістю нових випадків ВІЛ-інфекції та СНІДу. За…
У Павлограді на вулиці Дніпровській, поблизу району РТС, сталася серйозна аварія за участю двох автомобілів.…
Троє чоловіків намагалися перейти україно-словацький кордон через ліс. Їх помітили прикордонники під час патрулювання території…
DOROFEEVA представила яскраву прем’єру - нову пісню "Японія" та кліп, у якому перевтілилася в сучасну…
Паперові рушники здаються універсальними у побуті, але насправді вони мають обмежене застосування. Не всі поверхні…