За допомогою цього рецепта можна підготувати ароматну та хрустку закуску до м’яса.
Для приготування беремо:
1. Змішуємо воду з цукром, сіллю та оцтом. Цибулю нарізаємо півкільцями, а зелень – дрібно рубаємо. Переміщаємо все в миску й обережно перемішуємо.
2. Далі потрібно накрити кришкою або плівкою і поміщаємо на полицю в холодильнику. Маринована цибуля до шашлику буде готова хвилин через 20-25.
Подробиці розповіла Лариса Биданцева, керівниця Кам’янської станції обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.…
У Синельниківському районі поліцейські затримали підозрюваного у вбивстві 47-річного чоловіка. Зловмисник зв’язав господаря будинку скотчем,…
Черговий російський обстріл зруйнував один зі знімальних павільйонів телеканалу СТБ. Там створювали популярні шоу, які…
Шановні мешканці! З метою проведення аварійно-відновлювальних робіт за адресою: проспект Відродження, 20, буде обмежено тиск…
Програма заходів у закладах культури міста Кам’янське з 3 по 10 грудня. Музей історії міста…
Українська артистка Маша Кондратенко, яка прославилася хітом «Ванька-встанька», знялася у пікантній фотосесії для чоловічого еротичного журналу Playboy Україна.…