Отныне шоколадом может называться только тот продукт, который содержит не менее 35% какао-продуктов.
В молочном шоколаде должно быть более 25% какао-продуктов и не менее 14% молочных продуктов. Белый шоколад должен содержать не менее 20% какао-масла и 14% молочных продуктов.
“В отличие от требований национального стандарта Украины (ДСТУ), который является добровольным, европейские требования являются обязательными для исполнения”, – подчеркивают в представительстве.
Слідчі Дніпра повідомили про підозру 47-річному містянину, який вдарив чоловіка ножем через ревнощі. Під час…
Напевно, будь-яка жінка у Франції вміє готувати гратен - рецепт побудований навколо картоплі, нарізаної слайсами.…
Програма заходів у закладах культури міста Кам’янське з 17 по 24 грудня 2025 року. Музей…
Тамара Яценко, відома українська акторка, перенесла складну операцію. Народну артистку України прооперували. Про це повідомляє 24…
У середу, 17 грудня, у Дніпрі на житловому масиві Червоний Камінь вибухнув газовий балон. Про…
Чисті кухонні рушники є невіддільною частиною відчуття ладу та затишку в оселі. Однак, прання їх після активного приготування їжі…