Ингредиенты
картофель 4 шт., пшеничная мука 200 г, яйцо 1 шт., молоко 1 стак., соль 0,5 ч. л., сахар 1 ст. л., дрожжи 5 г, укроп 1 ст. л., паприка 1 ч. л., чеснок сухой 1 ч. л., молочные сосиски 1 шт., подсолнечное масло 300 мл.
Приготовление
Для начала чистить и отварить картофель. Далее картошку нужно размять в пюре, добавить стакан молока. Массу взбить при помощи венчика, посолить и поперчить. Затем добавить дрожжи и специи. Далее просеять в массу половину всего количества муки. Вбить туда яйцо и натереть на мелкой терке одну сосиску. Перемешать картофельное тесто до однородности. Оно будет достаточно жидким. Накрыть миску с тестом пленкой и оставьте на час.
Спустя время пересыпать в тесто остаток муки и хорошо перемешать. Перелить тесто в кондитерский мешок или в полиэтиленовый пакет, сделать в нем отверстие.
Растительное масло разогреть на сковороде. Порционно добавлять в него картофельное тесто, отрезая кусочки ножницами. Обжаривать пончики до румяной корочки.
Пончики получаются воздушными и хрустящими. Можно подавать со сметаной, майонезом или кетчупом.
Приятного аппетита!
17 квітня у Музеї історії міста Кам'янське відбулося відкриття першої персональної виставки живопису Анастасії Сокол…
У п'ятницю, 18 квітня, на Криворізькій трасі сталася серйозна дорожньо-транспортна пригода. Про це повідомляє "Відомо" з посиланням…
Наближається одне з найголовніших християнських свят – Воскресіння Христове. Як зазначили раніше в Дніпропетровській обласній військовій адміністрації, у…
У мережі з'явилася інформації про нібито таємне оновлення українського паспорта співачкою Ані Лорак, яка після…
Про проведення робіт повідомили на підприємстві Каметсталь. "Шановні мешканці Кам'янського! 21 квітня з 12:00 до…
Департаментом житлово-комунального господарства та будівництва Кам’янської міської ради за період з 11.04.2025 по 18.04.2025 було…