Послання нащадкам: у кам’янській гімназії №11 створили капсулу часу

У п’ятницю, 1 жовтня виповнилось 30 років із дня заснування кам’янського НВК «Гімназія №11». На честь ювілею закладу голова Дніпропетровської обласної організації ПП «Бджола» Олександр Лукашов разом з викладачами заклав капсулу часу – послання для майбутніх вихованців гімназії.

Урочистості відбулись напередодні святкування Дня вчителя. Професія педагога – покликання, а не робота, підкреслив Олександр Лукашов, вітаючи освітян.

«Символічно, що ювілей гімназії співпадає із святкуванням Дня вчителя. Моя бабуся – викладач англійської, мама – біолог. Тож для мене це і родинне свято. Педагог – це незамінний ключ, що відкриває дорогу знань та обрії життя юним кам’янчанам. Це покликання, а не «сухе» виконання своїх службових обов’язків та запис у трудовій. Від усього серця вдячний нашим освітянам», – зазначив він.

На честь 30-річного ювілею очільник Дніпропетровської обласної організації ПП «Бджола», керівництво та викладачі гімназії заклали «капсулу часу» – скриню з посланням майбутнім учням закладу. Свої побажання залишили нинішні першачки, одиннадцятикласники, педагоги, мер міста Андрій Білоусов та Олександр Лукашов.

«Заклад має багато надбань. В цьому році ми посіли перше місце у Дніпропетровській області за результатами незалежного оцінювання. Ми також маємо велику кількість призерів, зокрема в олімпіадах та захисті робіт у Малій академії наук. І все це – заслуги педагогічного колективу, яким я дуже пишаюсь. Наші педагоги сильні, відважні, з вірою в майбутнє», – розповіла директорка НВК «Гімназія №11» Наталія Рева.

Відкриють «капсулу часу» за десять років – у 2031-му, під час святкування сорокарічного ювілею гімназії.

«Ми поставили на десятирічну паузу світлі моменти життя цього навчально-виховного комплексу. Сподіваюсь, що цю капсулу часу педагоги відкриють у незмінному складі у компанії дорослих сьогоднішніх першаків і дуже успішних випускників», – додав голова голова Дніпропетровської обласної організації партії «Бджола» Олександр Лукашов.

Margaret

Recent Posts

Школи Кам’янського готують до нового навчального року (відео)

Хід робіт проінспектував мер Андрій Білоусов. "Готуємо освітні заклади Кам’янського до нового навчального року. Сьогодні…

5 хв. ago

Шість спортсменів з Дніпропетровщини змагатимуться на Олімпіаді-2024

Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак. "Ще одна путівка на Олімпійські ігри-2024 – у…

13 хв. ago

Рецепт дня: Сирні трубочки

Деякі господині ну дуже бояться дріжджового тіста. Всіляко уникають рецептів із ним. Тому намагаються знаходити…

41 хв. ago

На Дніпропетровщині спалахнула квартира: постраждав чоловік

2 травня, о 05:54, на вулиці Бульварна міста Марганець Нікопольського району, з квартири йшов дим.…

1 годину ago

Віктору Павліку робитимуть операцію на серці: “Критична ситуація, він може померти”

Дружина співака Віктора Павліка, бізнесвумен та блогерка Катерина Реп'яхова, повідомила, що чоловікові робитимуть серйозну операцію на серці.…

2 години ago

Це допоможе уникнути “сюрпризів”: як обрати в магазині безпечне морозиво

З настанням перших теплих весняних днів активно зростає попит на морозиво. Такий смачний продукт доступний…

2 години ago