Чтобы получить тот самый похрустывающий звук и нежную консистенцию внутри, следует придерживаться одного правила: перед жаркой сыр должен полежать в холоде 2–3 часа. Тогда он точно не расплавится. Если же вы любитель специй, добавьте в шарики куркуму либо красный перец. В общем, экспериментируйте, друзья, и вкусных вам открытий.
У Центральному парку Кам’янського відбувся урочистий захід до Всесвітнього дня донора під гаслом «Донорство —…
Дніпропетровським регіональним центром з гідрометеорології оголошено попередження про метеорологічні явища. 13 червня вдень в м.…
Провайдери ігрових автоматів - це унікальні компанії, які створюють захоплюючі ігри, що приваблюють мільйони гравців…
Фігурант з ножем напав на літнього чоловіка й того ж дня вчинив хуліганські дії відносно…
Двоє правоохоронців з одного підрозділу мали доступ до спеціальної бази даних з особами, які ухиляються…
З 5 по 11 травня проходив п’ятий міжнародний конкурс піаністів “SYMFONIA KRAKOWSKA – 2025”. У цьому…