Взяв за основу предлагаемый рецепт куриных желудочков, можете дополнить блюдо. Например, во время тушения добавить тертый сыр средней жирности, шампиньоны, взбитые желтки. В результате получится блюдо, напоминающее по вкусу жюльен.
Сервировать куриные желудочки можно в креманках, жюльенницах или маленьких салатниках. Красиво угощение смотрится, если сервировать в тарталетках, сырных корзинках, на хлебных слайсах.
Випічка з яблуками давно стала візитною карткою осінньо-зимового періоду, адже в холодні вечори завжди хочеться…
14–15 листопада відбувся ІІ тур відкритого чемпіонату області з гандболу серед дівчат 2012 року народження.…
Творчі колективи Кам'янського фахового музичного коледжу імені Героя України Мирослава Скорика вирушили в подорож до…
Український співак Степан Гіга переніс екстрену операцію на тлі серйозної хвороби. Народний артист України скасував найближчі свої концерти…
Килим накопичує пил, бактерії та алергени, навіть при регулярному прибиранні. Варто замінювати його кожні певну…
Департамент муніципальних послуг та регуляторної політики міської ради інформує, що громадська організація Центр «Розвиток корпоративної…