Взяв за основу предлагаемый рецепт куриных желудочков, можете дополнить блюдо. Например, во время тушения добавить тертый сыр средней жирности, шампиньоны, взбитые желтки. В результате получится блюдо, напоминающее по вкусу жюльен.
Сервировать куриные желудочки можно в креманках, жюльенницах или маленьких салатниках. Красиво угощение смотрится, если сервировать в тарталетках, сырных корзинках, на хлебных слайсах.
Овен 21 серпня обіцяє бути насиченим і динамічним. Цей день принесе з собою відчуття внутрішньої…
Про це повідомив мер міста Андрій Білоусов. "Згідно повідомлення начальника ОВА, в області працювали сили…
Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак. "В області працювали сили ППО. Збили 18 безпілотників…
20 серпня вночі в Індустріальному районі патрульні зупинили водія електробайка Corso Fisser за порушення ПДР.…
Вдень 20 серпня, на вулиці Тиха міста Жовті Води Кам’янського району, горіла літня кухня. …
20 серпня о 18:20 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що людина тоне…