Взяв за основу предлагаемый рецепт куриных желудочков, можете дополнить блюдо. Например, во время тушения добавить тертый сыр средней жирности, шампиньоны, взбитые желтки. В результате получится блюдо, напоминающее по вкусу жюльен.
Сервировать куриные желудочки можно в креманках, жюльенницах или маленьких салатниках. Красиво угощение смотрится, если сервировать в тарталетках, сырных корзинках, на хлебных слайсах.
5 липня 14-річна Марина Кацюба пішла з місця мешкання у Слобожанському районі міста і додому…
Про них повідомив мер міста Андрій Білоусов. Більш детально дивіться у відеосюжеті.
У Кіноконцертному залі «МИР» переконані: кожна людина має право на доступ до культури, незалежно від…
27 червня представники Молодіжної ради Кам'янського взяли участь в Моделі Верховної Ради України 2025 –…
5 липня Лівобережний парк у Кам’янському перетворився на справжню арену майстерності та сили духу: тут…
У суботу, 5 липня, у Дніпрі стався нещасний випадок. На пляжі, що на житловому масиві…