Нет единого рецепта этого многонационального восточного блюда. В разных регионах в манты традиционно добавляют различные виды фарша, овощи, зелень. А вот тесто чаще всего делают бездрожжевым, пресным. Главное, чтобы тесто было плотно скреплено, а сок не вытекал. А вот манты с отверстиями как раз называют ленивыми.
Чтобы приготовить ленивые манты на сковороде на овощной подушке, вы можете использовать любой фарш. Причем допускается как отдельный вид фарша, так и их смесь. В начинку так же можно добавить рубленую зелень по вкусу.
З 22 по 27 червня в Івано-Франківську проходив Чемпіонат України з шашок-100, Класична гра. У…
У Кам’янському відбулись матчі 3 туру чемпіонату міста з футболу серед промислових підприємств та аматорських…
Департаментом житлово-комунального господарства та будівництва Кам’янської міської ради за період з 19.06.2025 по 26.06.2025 було…
Про це повідомила Лариса Биданцева, керівниця Кам’янської станції обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.…
В урочистостях взяв участь мер Андрій Білоусов. "1 стаття Конституції України проголошує: «Україна є суверенна…
27 червня в Словенії, в Любляні, стартував XIII чемпіонат Європи з черліденгу. У складі української…