Ингредиенты нарезают мелким кубиком, сочетающимся в единую массу с помощью сливочного масла.
Ингредиенты:
Филе сельди – 200 г
Плавленый сырок – 200 г
Морковь – 50 г
Сливочное масло – 50 г
Соль – по вкусу.
Приготовление:
Из слабосоленой тушки сельди сделайте филе, удаляя кожицу и все кости.
Рыбное филе нарежьте мелким кубиком.
Морковь предварительно отварите в кожуре до мягкости.
Овощи очистите, нарежьте кубиком, добавьте к сельди.
Мягкий плавленый сыр мелко натрите.
Сыр и размягченное сливочное масло добавьте в основной состав. Хорошо перемешайте.
Трагічну новину пповідомив мер міста Андрій Білоусов. "20 травня в бою поблизу населеного пункту Гуляйпільське на…
Про них повідомив мер міста Андрій Білоусов. Більш детально дивіться у відеосюжеті:
24 травня, об 11:26, на вулиці Кримська селища Слобожанське Дніпровського району, горів легковий автомобіль. …
З 15 травня до відділення поліції № 2 Нікопольського районного управління поліції почали надходити повідомлення…
24 травня, о 14:49, на вулиці Східна селища Шевське Магдалинівської селищної територіальної громади Самарівського району,…
Про це повідомляє "Відомо" з посиланням на "Укрзалізницю". Додатковий поїзд №220/219 Київ-Дніпро курсуватиме з Києва…