Ингредиенты нарезают мелким кубиком, сочетающимся в единую массу с помощью сливочного масла.
Ингредиенты:
Филе сельди – 200 г
Плавленый сырок – 200 г
Морковь – 50 г
Сливочное масло – 50 г
Соль – по вкусу.
Приготовление:
Из слабосоленой тушки сельди сделайте филе, удаляя кожицу и все кости.
Рыбное филе нарежьте мелким кубиком.
Морковь предварительно отварите в кожуре до мягкости.
Овощи очистите, нарежьте кубиком, добавьте к сельди.
Мягкий плавленый сыр мелко натрите.
Сыр и размягченное сливочное масло добавьте в основной состав. Хорошо перемешайте.
У четвер, 10 липня, на трасі поблизу П’ятихаток Кам'янського району сталася серйозна ДТП за участі…
Трагічну новину повідомив мер Андрій Білоусов. " 3 липня в бою поблизу населеного пункту Петропавлівка…
Дніпропетровським регіональним центром з гідрометеорології прогнозується метеорологічне явище. У найближчу годину зі збереженням до кінця…
Українські артисти Надя Дорофєєва та Позитив, які раніше виступали разом у складі гурту "Время и Стекло", захопили довгоочікуваним…
У Кам’янському відбувся один з найяскравіших матчів чемпіонату міста з футболу серед промислових підприємств та…
На кар’єрі в селі Новомиколаївка внаслідок стрілянини травмовано двоє осіб. Про це повідомляють у поліції…