Ингредиенты нарезают мелким кубиком, сочетающимся в единую массу с помощью сливочного масла.
Ингредиенты:
Филе сельди – 200 г
Плавленый сырок – 200 г
Морковь – 50 г
Сливочное масло – 50 г
Соль – по вкусу.
Приготовление:
Из слабосоленой тушки сельди сделайте филе, удаляя кожицу и все кости.
Рыбное филе нарежьте мелким кубиком.
Морковь предварительно отварите в кожуре до мягкости.
Овощи очистите, нарежьте кубиком, добавьте к сельди.
Мягкий плавленый сыр мелко натрите.
Сыр и размягченное сливочное масло добавьте в основной состав. Хорошо перемешайте.
Дніпропетровським регіональним центром з гідрометеорології оголошено попередження про метеорологічні явища. 13 грудня у місті Дніпро…
У селі Андріївка, що на Львівщині, пройшов чемпіонат України з настільного тенісу серед мінікадетів 2015…
Роботи перевірив мер Андрій Білоусов. "Оглянув сквер по проспекту Свободи, навпроти Ліцею №5, де нещодавно…
Криворізькі правоохоронці встановлюють місцеперебування Бояринова Мирослава, Шаповалова Олександра та Мусієнка Євгенія. 11 грудня близько 14:30…
Популярна співачка Анна Трінчер, на яку нещодавно під час концерту спробували напасти, випустила нову композицію та відвертий кліп до неї.…
У Кам’янському компанія молодиків побила та пограбувала чоловіка, який п’яний сидів на лавочці. При цьому…