Ингредиенты нарезают мелким кубиком, сочетающимся в единую массу с помощью сливочного масла.
Ингредиенты:
Филе сельди – 200 г
Плавленый сырок – 200 г
Морковь – 50 г
Сливочное масло – 50 г
Соль – по вкусу.
Приготовление:
Из слабосоленой тушки сельди сделайте филе, удаляя кожицу и все кости.
Рыбное филе нарежьте мелким кубиком.
Морковь предварительно отварите в кожуре до мягкости.
Овощи очистите, нарежьте кубиком, добавьте к сельди.
Мягкий плавленый сыр мелко натрите.
Сыр и размягченное сливочное масло добавьте в основной состав. Хорошо перемешайте.
Урочистості відвідав міський голова Андрій Білоусов. "Сьогодні у Кам’янському відбулися урочистості з нагоди 35-річчя Наукового…
Деталі повідомив віцепрезидент Національної федерації шашок України Леонід Бройтман. Стали відомі дати та місце проведення…
У Кам’янському офісі «Зроблено в Україні» відбулася робоча зустріч з представниками громадської організації «Мартін Клуб».…
Минулого тижня Дніпропетровська область увійшла до "весільного топу" України, посівши друге місце після Києва. За…
Подробиці повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук. "Захворюваність на COVID-19 та ГРВІ йде на…
Українські співаки MONATIK і KOLA представили спільну пісню "127" та емоційний кліп, який став частиною четвертого альбому співака. Режисером відео…