Ингредиенты нарезают мелким кубиком, сочетающимся в единую массу с помощью сливочного масла.
Ингредиенты:
Филе сельди – 200 г
Плавленый сырок – 200 г
Морковь – 50 г
Сливочное масло – 50 г
Соль – по вкусу.
Приготовление:
Из слабосоленой тушки сельди сделайте филе, удаляя кожицу и все кости.
Рыбное филе нарежьте мелким кубиком.
Морковь предварительно отварите в кожуре до мягкости.
Овощи очистите, нарежьте кубиком, добавьте к сельди.
Мягкий плавленый сыр мелко натрите.
Сыр и размягченное сливочное масло добавьте в основной состав. Хорошо перемешайте.
Жувальна гумка - це не лише освіжаючий подих, але й справжній помічник для вашого здоров'я!…
Каметсталь продовжує набір працівників на постійну роботу. Підприємство гарантує офіційне працевлаштування та стабільні виплати, надає…
Вже у квітні на представників чотирьох знаків Зодіаку очікує кармічний сюрприз. Вони отримають щедру нагороду…
КП КМР «Транспорт» повідомляє: з технічних причин рух вагонів по маршрутам відбувається з такими змінами:…
Про це розповів голова ОВА Сергій Лисак. "Ще 20 людей з прифронтових сіл Синельниківського району…
У Дніпрі стався черговий нещасний випадок через необережність на будівельному майданчику. Про це передає "Відомо" з посиланням…