Ингредиенты нарезают мелким кубиком, сочетающимся в единую массу с помощью сливочного масла.
Ингредиенты:
Филе сельди – 200 г
Плавленый сырок – 200 г
Морковь – 50 г
Сливочное масло – 50 г
Соль – по вкусу.
Приготовление:
Из слабосоленой тушки сельди сделайте филе, удаляя кожицу и все кости.
Рыбное филе нарежьте мелким кубиком.
Морковь предварительно отварите в кожуре до мягкости.
Овощи очистите, нарежьте кубиком, добавьте к сельди.
Мягкий плавленый сыр мелко натрите.
Сыр и размягченное сливочное масло добавьте в основной состав. Хорошо перемешайте.
Про це повідомив міський голова Андрій Білоусов. Сьогодні в Кам’янському відбувся підсумковий форум у межах…
Правоохоронці Кам’янського затримали підозрюваного в умисному підпалі автомобіля. 19-річний юнак за грошову винагороду підпалив автомобіль…
Про це повідомив мер міста Андрій Білоусов. "Провів об’їзд об’єктів, які найближчим часом плануємо відкрити…
У Кривому Розі сталася ДТП. Skoda Fabia виїхала на смугу зустрічного руху і зіткнулась з…
У липні у конвертерному цеху Каметсталі завершили комплекс капітальних ремонтів основного обладнання, за обсягами і…
Українські та чеські правоохоронці спільно провели спецоперацію. Вони зупинили діяльність мережі шахрайських кол-центрів. Слідчі з’ясували,…