«ФОНД РОЗВИТКУ КАМ’ЯНСЬКОГО» передав 5 тон медикаментів лікарням міста і військовим госпіталям

В понеділок, 23 травня, до «ФОНДУ РОЗВИТКУ КАМ’ЯНСЬКОГО» прибули 5 тон ліків, які волонтери зібрали разом з київськими колегами та підприємцями.

Про це повідомляє прес-служба ФРК.

Медичні препарати призначаються чотирьом лікарням Кам’янського та військовим госпіталям на Донеччині та Запоріжжі – у Кураховому, Бахмуті та Гуляйполі. До гуманітарного вантажу увійшли знеболюючі, кровоспинюючі, антишокові препарати, засоби гігієни та індивідуальні аптечки.  А ще хірургічні інструменти, перев’язувальні та шовні матеріали.

«ФОНД РОЗВИТКУ КАМ’ЯНСЬКОГО» зібрав гуманітарну допомогу – це 5 тон життєво необхідних ліків. Їх розподілять між медичними закладами міста, де лікуються місцеві мешканці, вимушені переселенці та поранені військовослужбовці. Ще частину відправлять на передову для наших військових», – зазначив міський голова Андрій Білоусов.

Завдяки підтримці волонтерів лікарні забезпечують потреби поранених військовослужбовців у медпрепаратах, а також засобах індивідуальної гігієни та побуту.
«Ми робимо все, щоб поранені відчули родинне тепло. Адже потрапляють сюди просто з передової. Лікарня забезпечує їх усім, починаючи від медикаментів, закінчуючи предметами побуту та індивідуальної гігієни. Дякую волонтерам, які привозять все необхідне. Просто за покликом, щоб допомогти», – зазначив Ростислав Винар, очільник однієї з лікарень Кам’янського.

Вантаж прибув з Київської області. Його збирали та комплектували разом з колегами-волонтерами та комерційними підрпиємствами. За словами директора «ФОНДУ РОЗВИТКУ КАМ’ЯНСЬКОГО» Максима Чехути, широка співпраця з волонтерською спільнотою дозволяє збільшувати кількість гуманітарної допомоги.

«Продовжуємо надавати допомогу нашим захисникам та вимушеним переселенцям. Тримаємо постійний зв’язок з волонтерами та організаціями різних форм власності. Той рівень комунікації, що маємо на сьогодні, дозволяє нам говорити про те, вантажів буде більше. Це вкрай важливо, адже гуманітарні потреби лишаються актуальними», – зазначив він.

Через паливну кризу та порушення логістичних ланцюгів волонтери зіткнулись з проблемою транспортування медичного вантажу. За допомогою звернулись до депутатського корпусу.

«Паливна криза в Україні болісно відобразилась на логістиці. Волонтери «Фонду розвитку Кам’янського» звернулись до мене за допомогою у доставці ліків, які вкрай необхідні зокрема нашим захисникам. Терміново організували транспорт, тож в найближчі день-два весь вантаж надійде за місцем призначення», – сказав голова екологічної комісії Камянського, депутат міськради Олександр Лукашов.

Довідково. «ФОНД РОЗВИТКУ КАМ’ЯНСЬКОГО» надає допомогу та підтримує військовослужбовців, бійців територіальної оборони, переселенців  та родини, що через війну опинились у складних життєвих умовах.

Існує постійна потреба у продуктах харчування тривалого зберігання та засобах гігієни.  Небайдужі мешканці м. Кам’янське можуть поповнити гуманітарний резерв Фонду за адресою: пр. Шевченка, 14.
Допомогу приймають з понеділка по п’ятницю, з 10:00 до 17:00.
Також діяльність «Фонду розвитку Кам’янського» можна підтримати фінансово (UAH, USD, EUR):

UA653223130000026008000050770
ЄДРПОУ 43107823

Громадська організація “ФОНД РОЗВИТКУ КАМ’ЯНСЬКОГО”
Призначення платежу: добровільний внесок.

Margaret

Recent Posts

У Дніпрі засудили блогера, який знімав на відео вручення повісток на вулиці

Жовтневий районний суд Дніпра призначив умовний термін українцю, який знімав на телефон роботу працівників ТЦК,…

15 години ago

Жителів Дніпропетровщини попереджають про пожежну небезпеку і заморозки

Дніпропетровський регіональний центр з гідрометеорології попереджає: 5-6 травня на території області очікується надзвичайна (V класу)…

16 години ago

На Дніпропетровщині чоловік зберігав в гаражі боєприпаси

Кривірізькі поліцейські викрили чоловіка на зберіганні боєприпасів. У гаражі, на території домоволодіння фігуранта, поліцейські вилучили…

17 години ago

У Кам’янському хлопець приніс до школи підвіски з патронів

У Кам'янському дитина зробила підвіски з патронів 12 та 16 калібрів та принесла їх до…

18 години ago

У Дніпрі батько та син продавали зброю та боєприпаси

У Дніпрі затримали батька та сина, які займалися продажем вогнепальної зброї та боєприпасів. Про це…

18 години ago

Над Дніпропетровщиною вночі збили 12 безпілотників

Про це повідомив голова оОВА Сергій Лисак. "Вночі ворог атакував область "шахедами". Бійці ПвК «Схід»…

19 години ago