Подвійний Джим Керрі у пригодницькому фільму “Їжак Сонік 3” (відео)

Кінокомпанія Paramount Pictures випустила трейлер пригодницької фантастичної комедії “Їжак Сонік 3” (Sonic the Hedgehog 3), знятого за мотивами однойменної серії відеоігор від Sega.

У новому фільмі, що знову поєднає ігрові елементи з анімаційними, антропоморфний їжак Сонік та лисеня Тейлз тепер працюють разом з єхидною Наклзом, з яким ще у минулій частині вони ворогували. Разом вони вирушають на пошуки небезпечного Їжака Шедоу (в оригінальному дубляжі його озвучив сам Кіану Рівз!), який втік з таємної лабораторії та тепер загрожує світу (цей персонаж вже з’являвся у сцені після титрів фільму (“Їжак Сонік 2”). Розуміючи, що супротивник занадто сильний, трійця космічних героїв виршує звернутися по домомогу до головного антагоніста двох попередніх частин – божевільного доктора Айво Роботніка.

Також з трейлера стало відомо, що Джим Керрі зіграє у новому фільму одразу двох персонажів – Роботніка та його дідуся, також вченого Джеральда Роботніка.

Крім того, до ролей “живих” персонажів у триквелі повернуться Джеймс Марсден (“Траса 60”, франшиза “Люди Ікс”), Тіка Самптер (серіал “Пліткарка”), Шемар Мур (серіали “Мислити як злочинець”, “Спецназ міста ангелів”), Наташа Ротвелл (“Диво-жінка 1984”, серіал “Білий лотос”) та Лі Мадждуб (серіали “100”, “Втеча з в’язниці”).

Серед нових імен у касті – Крістен Ріттер, відома за серіалами “Джессіка Джонс”, “Пуститися берега” та “Любов і смерть”.

Режисером фільму виступив Джефф Фаулер, який зняв дві попередні частини “Соніка”, а також фільм “Там, де живуть чудовиська” (2009).

В український прокат фільм вийде 26 грудня 2024 року, повідомила прес-служба кінодистриб’ютор B&H film distribution.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *