З Днем Незалежності України!

27 років українці є господарями на своїй прекрасній і чарівній землі. Безумовно, ці роки незалежності стали випробовуванням для всіх нас – випробовуванням на зрілість, на терпіння, на толерантність, нарешті – на здоровий глузд. І не може бути сумніву в тому, що ми зможемо поліпшити життя у своїй власній державі. Тій державі, що вистраждана поколіннями українців, за яку віддано скільки життів і крові наших предків і яку зараз наші батьки, сини та братии відстоюють на східних кордонах.
Я впевнений у безхмарному завтрашньому дні України. Цей день обов’язково настане і тим швидше, чим більш свідомо ми працюватимемо сьогодні на благо Батьківщини і проникнемося почуттям патріотизму до свого села, міста та своєї країни.
Від усієї душі зичу Вам та Вашим рідним міцного здоров’я, миру, добра, щастя, достатку, щедрої долі та подальших перемог в усіх справах і починаннях заради процвітання незалежної України, добробуту її громадян.
Нехай серця наповнюються гордістю за нашу державу, єднаються воля і дух всього українського народу, а наша плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього. Слава Україні!
Голова Наглядової Ради Благодійної організації
«Фонд соціального розвитку «Майбутнє» Сергій Касьянов.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *